ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2018 | 15:16

Η μάνα μου με υποτιμά

Γειά σας είμαι 16 ετών και η μητέρα μου μου φέρεται υποτιμητικά και μου μιλά άσχημα χωρίς να κάνω κάτι το ιδιαίτερο.Προσπαθώ να της μιλήσω ότι αυτό με ενοχλεί αλλά δεν παίρνει κουβέντα. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη στάση της και μου λέει ότι έχω άδικο σε ότι και να πω και ότι είμαι πολύ μικρή για να έχω άποψη. Συχνά με ανεβοκατεβαζει τρελή χωρίς να καταλαβαινω το γιατί.Απο τη μεριά μου όμως εγώ όταν αυτή είναι χάλια ψυχολογικά πηγαίνω και της μιλαω και τη στηρίζω, ενώ αυτή με ΠΑΤΑΕΙ όταν είμαι εγώ χάλια και μου ρίχνει το φταίξιμο πάντα σε εμένα και ότι εγώ φταίω για όλα ενώ έχω δίκιο. Ο ψυχικός μου κόσμος είναι πληγωμένος και δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει είμαι μόνη μου... Δεν ξέρω τι να κάνω. Βοηθήστε με σας παρακαλώ θα το εκτιμούσα παρά πολυυ...!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα! Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία δλδ να μην επηρεαζεσαι αρνητικά από τα λόγια της μαμάς σου.Πιθανον να ειχε δυσκολα παιδικα βιωματα(βλέπε τοξικούς ανθρώπους) και ν αντιδρά με αυτόν τον τρόπο.. αλλα χωρίς να το κάνει εσκεμμένα να σε πληγώσει.Προσεγγισε την με ήρεμο τρόπο και εξήγησε της ότι σε πληγώνουν τα λόγια της και ότι επιδιώκεις να έχετε αρμονική επικοινωνία για τα θέματα που σας απασχολούν..ότι συμμερίζεσαι τις έννοιες της το ίδιο θέλεις να σε καταλάβει και εκείνη και τις ανάγκες σου..Αν παρολα αυτά δεν υπάρξει βελτίωση μεταξύ σας...Σου προτείνω να απευθυνθείς σε ειδικό ψυχικής υγείας ώστε να σου δώσει την σωστή κατεύθυνση.! Καλή τύχη καλή μου..!
Scroll to top icon