ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.4.2018 | 16:55

Η ζωή μου όλη!

Είναι ένα τσιγάρο! Όχι λάθος! Από μικρός ήμουν ένα παιδί συνεσταλμένο, με αποτέλεσμα στο δημοτικό να με πειράζουν τα παιδιά, και στο λύκειο! Από το 2006 μέχρι το 2017 έχω δουλέψει 4 διαφορετικές δουλειές, η περισσότερες από σχολή πρακτική άσκηση, στης 3 από της 4 δουλειές τα πέρασα χάλια, με αποτέλεσμα να έχω φτάσει πια στο σημείο και μόλις ακούω για δουλειά να με πιάνει κάτι σα να θέλω να πέσω στο γκρεμό, και έχω μείνει στάσιμος στην ζωή μου, ούτε σχέση δεν έχω κάνει ποτέ,αν και έχω ξεπεράσει τα 30!! Έχω ψάξει για ψυχολόγο αλλά στην περιοχή μου δεν έχει δωρεάν, πέρα από έναν ψυχίατρο, στο νοσοκομείο που εάν πάω θα με γεμίσει με φάρμακα, και θα το μάθουν η γύρω μου καθώς δουλεύουν στο νοσοκομείο, στην γραμματεία! Φαντάζομαι τον εαυτό μου σε μερικά χρόνια, σαν εκείνους που τριγυρνάνε με ένα καφέ στο χέρι, και κάθονται έξω από μια εκκλησία και ζητιανευουν! Έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους, τους περισσότερους τους κοιτάω καχύποπτα, εκτός από μικρά παιδιά και μερικές ακόμα εξαιρέσεις! Το ξέρω ότι θα φάω κράξιμο, το έχω ξαναγράψει και είδα τα αποτελέσματα αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Πρέπει να επισκεφτείς τον ψυχίατρο του νοσοκομείου σου ...δεν είναι κάτι κάκο! Οι γύρω σου δεν ξέρουν το λόγο που πας, το μόνο που πρέπει να σε νοιάζει είναι να βελτιώσεις την δική σου ζώη. Και τα φάρμακα δεν είναι ούτε αυτά κάτι κακό έχουν βοηθήσει τις ζωές πολλών ανθρώπων. Για αυτό εγώ θα σε παρακαλέσω να πας στον γιατρό για εσένα, είναι κρίμα να βασανίζεσαι για τα γαμώ στερεότυπα της κοινωνίας μας.
"Η ζωή σου όλη μου θυμίζει κάτι από εμένα.." (γυναίκα 30)Μην τρελενεσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος θα είσαι ...Αντε καλέ τόσο νέος και να φοβάσαι ν' αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις... Σκάσιλα σου τι θα πει ο κόσμος(θα ζήσουν την ζωή σου εκείνοι;) Η υγεία σου προέχει από τα ανούσια κουτσομπολιά..Και σιγά το πράγμα "σχεδον όλη η Ελλάδα αντικαταθλιπτικά περνούμε'... Δεν είπα ότι αυτά θα σου λύσουν τα προβλήματα...Αλλά αν χρειαστεί καλό θα σου κάνει και μόνο..Η ψυχανάλυση είναι απαραίτητη για όσο το κρίνει ο θεράπων ιατρός...Όσο το αφήνεις αυτοκαταστρεφεσαι...Πήγαινε άμεσα! Η δουλειά είναι θεραπεία μην την φοβάσαι στείλε όσα περισσότερα βιογραφικά μπορείς..Αφού πρώτα λύσεις το ψυχολογικό και νιώσεις έτοιμος να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις...Όλα μια απόφαση είναι.!
Scroll to top icon