ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2018 | 21:25

Μπούλινγκ ;

Έγραψα σε ένα blog τη γνώμη μου για ένα θέμα κόσμια και ευγενικά χωρίς βρισιές και από κάτω τουλάχιστον 7-8 άτομα μου επιτέθικαν φραστικά χωρίς λόγο επειδή η γνώμου δεν ήταν σύμφωνη με τη δική τους. Σχολίασα πως το ότι λέω τη γνώμη μου δε σημαίνει πως εγώ ο ίδιο έχω δίκιο και μπορεί να έχω λάθος και μετα η φραστική επίθεση έγινε ακόμη χειρότερη.Όχι απειλές. Και λέω από μέσα μου ''που καταντήσαμε ρε γ@μώτο να φοβόμαστε να πούμε τη γνώμη μας γιατί υπάρχει πιθανότητα να μας τη πέσουν και να κινδυνεύσει η σωματική μας υγεία''. Πιστεύω πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει όμορφα και κόσμια ασχέτως αν δέχεστε ''επίθεση''.
6
 
 
 
 
σχόλια
Το εχω παθει κι εγώ σε φόρουμ. Μάλιστα ήμουν και στη πιο τρυφερη ηλικια,έφηβη. Μόνο καλό δε μου έκανε. Μεγαλώνοντας το αποδέχεσαι και δε σκας τόσο. Απλά αναρωτιόμουν και αναρωτιέμαι αν από το διαδίκτυο βγάζουν τέτοια χολη στη πράγματικοτητα πως κάνουν....(;!)
Την κρατάνε για το διαδίκτυο, γιατί τα άτομα που δεν έχουν συναντήσει ποτέ από κοντά έχουν υποδεέστερη αξία και δεν τους επηρεάζουν κάπου στην "πραγματική" ζωή. Οπότε δεν τους νοιάζει τι θα νιώσει κάποιος, εκτός κι αν αυτός ο κάποιος είναι οι ίδιοι.
Εδώ και πολλά χρόνια η αντιμετώπιση της αντίθετης άποψης από τη δική μας γίνεται στην εξής απλοϊκή βάση: ''είσαι φασίστας επειδή δε συμφωνείς μαζί μας''. Κοίτα γύρω σου και θα το διαπιστώσεις καθημερινά να συμβαίνει.
Scroll to top icon