ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2018 | 23:58

Όσοι χαρούν με τη χαρα σου ..

Αν καποιος μου ελεγε ενα μήνα πριν πως οι "φιλοί" μου θα ενοχληθούν που κατάφερα αυτα που πάλευα θα γελαγα. Οι ίδιοι άνθρωποι που ηταν εκει οταν έφτανα τα όρια της εξαντληςης Απο την κουραση να πληρώσω τις υποχρεωσεις μ. Μάρτυρες στα ξενύχτια απ τις δουλειες, τα ξύπνηματα γ τις σχολές, συνοδευόμενα σχεδόν παντα απο φαςεις ατελείωτης αφραγκίας καθε τελος του μήνα. Και ναι τελικα με πήρε η εταιρεία στο εξωτερικο με την καλη θεση και ακαδημαϊκα μ άνοιξαν οι δρόμοι και τι αλλο; Το καλύτερο; Ο κομπλεξισμός ανθρώπων βγήκε στην επιφάνεια. Δεν πειραζει καλη καρδια...τουλάχιστον μεσα απ ολα τα σκατα κ τις δυσκολιες νιωθω πως εμαθα τον εαυτό μου, τα όρια μ και να εκτιμάω τα κατορθώματα των ανθρώπων. Πιςω απο μια επιτυχία κρύβεται προςπαθεια και επιμονή. Μη γίνεις απο αυτους που τα δικαιολογούν στη τύχη! Χαλια η καταςταςη θα συμφωνήσω μαζι σου αλλα μη το αφήσεις το ριμαδι να σε πάρει απο κάτω πάλεψε το και καθε μερα θα εχει νόημα!
1
 
 
 
 
σχόλια
.. οι φίλοι, (και) για μένα, δεν φαίνονται στα δύσκολα που λένε.. φυσικά και καταλαβαίνω γιατί το λένε.. και έχει νόημα.. αλλα νομίζω ότι τελικά οι φίλοι φαίνονται στην χαρά σου! (το γιατί.. σου απαντήθηκε και εσένα, δυστυχώς)κατά τα λοιπά, εύγε! και όντως... η τύχη αν παίζει κάποιο ρολο, είναι ο μικρότερος.. εύγε λοιπόν :)εύχομαι να πάνε όλα καλά στο καινούριο ξεκίνημα!
Scroll to top icon