ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2018 | 00:17

Δουλειά και πνίξιμο ή ελευθερία και ψάθα;

Φέτος κλείνω 5 χρόνια σε μία εταιρεία. Όταν προσλήφθηκα, μου είπαν ότι θα καλύπτω την απογευματινή-βραδινή βάρδια. Αποδέχτηκα, γιατί νόμιζα ότι η δουλειά αυτή θα ήταν προσωρινή. Τέλος πάντων. Εργασία και Σαββατοκύριακα και αργίες. Φέτος ζήτησα να μου επιτρέψουν για μία μέρα την εβδομάδα να είμαι στη μεσημεριανή βάρδια. Μου είπαν ότι η άλλη τύπισσα στην πρωινή δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει, να το ξεχάσω, και ότι όταν πρωτοπροσλήφθηκα, μου είχαν πει για το ωράριο. Δεν αντιλέγω. Στα 5 χρόνια όμως, με το σκεπτικό ότι έχω αποδείξει ότι είμαι επαγγελματίας και συμμορφωνόμουν σε οποιαδήποτε υπόδειξη, σκέφτηκα με το φτωχό μου μυαλό ότι θα αναγνωριστεί κάτι και θα μου φύγει λίγο το πνίξιμο που νιώθω με τον εγκλωβισμό μου σε ένα γραφείο. Τι να πω. Από τη μέρα που το πρότεινα, μόνο ότι είμαι για τρελοκομείο δεν μου είπαν.... Ώρες-ώρες λέω πόσο καλά θα ήμουν να πέθαινα στην ψάθα!
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν η άλλη τόσα χρόνια έχει καβατζώσει τα πρωινά έχοντας συμφωνήσει με την εταιρία, δικαίως δεν θα θέλει να αλλάξει και αν της το προτείνουν θα προκληθεί γενικότερη δυσαρέσκεια. Δεν έχει να κάνει με το οτι δεν εκτίμησαν τον επαγγελματισμό σου ή την καλή σου διαγωγή. 'Εχει να κάνει με το οτι θα υπάρξει αναστάτωση στο πρόγραμμα και πιθανότητα να τους φύγει άτομο αν επιβάλλουν τη δική σου απαίτηση χωρίς να έχει συμφωνηθεί.Αν έχεις ανάγκη μένεις ως έχει, αν στα 5χρόνια αυτά άλλαξαν οι συνθήκες και έχεις πράγματα που θέλεις να κάνεις αλλά σε εμποδίζει το ωράριο, φεύγεις.
Scroll to top icon