ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2018 | 11:42

Τι πιστεύετε;

Μια γυναίκα που στα 37 της έχει ελάχιστη εμπειρία στα ερωτικά, θα είναι πιστή αν παντρευτεί ή κάποια στιγμή θα "ξεσπάσει"; Η παρέα χωρίστηκε σε δυο στρατόπεδα και οι γυναίκες λένε πως οι πιθανότητες για κέρατο είναι πολύ μεγάλες.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πιστεύω πως εξαρτάται από τους λόγους για τους οποίους δεν είχε πολλές εμπειρίες μέχρι τώρα.Αν η "μικρή ερωτική εμπειρία" οφείλεται σε σύστημα αρχών, ιδεών και αξιών που επέλεξε η ίδια και αποδέχτηκε ως ενήλικας κατόπιν ωρίμου σκέψεως, δεν έχει λόγο να "ξεσπάσει" παρά μόνο αν κάτι κλονίσει συθέμελα αυτό το σύστημα.Αν η έλλειψη εμπειριών οφείλεται σε "καταπίεση" από γονείς και κοινωνικό περίγυρο, σε αναγκαστική επιδίωξη άλλων προτεραιοτήτων ή οτιδήποτε άλλο που περιόρισε την ελεύθερη βούλησή της, το θεωρώ πιθανό, αλλά όχι απαραίτητο.Την ανάγκη να κερατώνουν τους άντρες τους, ευτυχώς, δεν την έχουν ακόμα όλες οι γυναίκες και ίσως θα έπρεπε να μας προβληματίσει λιγάκι το γεγονός ότι θεωρούμε την "έλλειψη σεξουαλικής εμπειρίας" μειονέκτημα και αιτία να πυροδοτήσει μετέπειτα μοιχεία. Η "μεγάλη εμπειρία" δηλαδή τι; φέρνει τον κορεσμό; στο σεξ πάντα βρίσκεις να κάνεις καινούρια πράγματα, καινούρια πρόσωπα, διαφορετικά πρόσωπα, διαφορετικές ομάδες προσώπων κ.ο.κ. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας
Πότε θα καταλάβετε πως κάθε άνθρωπος σκέφτεται και λειτουργεί διαφορετικά; Προφανώς και κανείς δε μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί!Αν μπορώ να έχω κάποια άποψη, αυτή είναι πως οι άνθρωποι που νιώθουν 'στερημένοι' μέσα σε οποιαδήποτε σχέση, είναι αυτοί που δεν διεκδίκησαν τη ζωή που θα ήθελαν, και δεν εννοώ μόνο ερωτικά.
Ίσως οι γυναίκες τις παρέας δεν πολύθελουν να παντρευτεί η συγκεκριμένη ( ζήλεια ? Ανταγωνισμός? Αντιπάθεια?). 37 χρονών σου έχουν παρουσιαστεί πολλές ευκαιρίες να αποκτήσεις ερωτικες εμπειρίες επομένως αν ήθελε θα το είχε κάνει ήδη , δεν θα περίμενε τον γάμο. Επίσης το ότι, όλοι και όλες θέλουν πολλές εμπειρίες με διαφορετικά άτομα δεν ισχύει. Μερικοί άνθρωποι τα έχουν αλλιώς στο κεφάλι τους. Σκέφτονται , υπάρχει έρωτας, υπάρχει αγάπη και πάνε δεν λένε " μου αρέσει αλλά έχω κοιμηθεί μόνο με δύο άντρες άρα πρέπει να τον κεράτωσω για την έμπειρια". Αν είσαι εσύ ο ενδιαφερόμενος, κόιτα να ξεχωρίσεις το κατά πόσο σε θέλει πραγματικά και μην αναλύεις τόσο.
Scroll to top icon