ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2018 | 18:59

εξομολόγηση κυριακής

Λες ότι δεν έχεις φίλους ή γενικά παρέα και σου λένε: Βγες έξω και γνώρισε άτομα, μην είσαι κολλημένος/η στο ίντερνετ.Και βγαίνεις έξω και τους βλέπεις όλους κολλημένους στα κινητά τους, να μη ρίχνουν ούτε μια ματιά γύρω τους παρά μόνο για να δουν πότε θα κοκκινίσει το φανάρι.Ή υπάρχει και η περίπτωση οι ίδιοι άνθρωποι που λένε βγες έξω να γνωρίσεις κόσμο, στην επόμενη πρόταση να σου πουν: Κάνε ένα γκρουπ στο FACEBOOK ή κοίτα να γνωρίσεις άτομα και μέσω διαδικτύου, κάποιες φορές έχει αποτέλεσμα.Και η αμέσως επόμενη πρότασή τους να είναι: Βέβαια μην εμπιστεύεσαι και το ίντερνετ γιατί κι αυτό κρύβει κινδύνους, μη νομίζεις ότι θα βρεις παρέα εκεί μέσα, δε ξέρεις τις προθέσεις του καθενός.Συμπέρασμα: Οι άνθρωποι μπορούν να πουν τα πιο αντιφατικά πράγματα συχνά μες στην ίδια πρόταση ή με διαφορά μίας πρότασης.Και κάτι άλλο: Σου προτείνουν αναπάντεχα κάτι και δε μπορείς να το δεχτείς, π.χ. μια συνάντηση.Και μετά σου λένε: πρότεινέ μου εσύ.Και προτείνεις εσύ και τότε έρχεται η σειρά των άλλων ανθρώπων να αρνηθούν την πρότασή σου γιατί έχουν δουλειά.Η κατάσταση κοντεύει να γίνει αδιέξοδο.Εκεί όμως έρχεται η ανατροπή: Λίγο πριν γίνει αδιέξοδο, ξαφνικά βρίσκεις τη λύση. Αρχίζεις κι επινοείς έναν φανταστικό φίλο- στη δική μου περίπτωση είναι ο Ραμάνθις, έτσι μου συστήθηκε- και ξεκινάτε να κάνετε την καλύτερη παρέα. Πολύ καλό παιδί. Έχουμε και τα ίδια γούστα, περνάμε φίνα!Υ.Γ: Όποιος βρει το επίθετο του φανταστικού μου φίλου διαβάζοντας το όνομά του που έγραψα πιο πάνω, κερδίζει σοκολάτα και την αμέριστη συμπάθειά μου και πολύ θα ήθελα να τον/την γνωρίσω και να του/της κάνω μια χειραψία.
10
 
 
 
 
σχόλια
Φρασεολογία του '98.Ατακούλες-συνθηματάκια...Δεν παρεξηγούμε όμως εμείς.Ξέρουμε ότι το κοινό του power of love (για το οποίο έχεις γράψει αρκετά εκθειαστικά σχόλια) μέχρι εκεί καταλαβαίνει, μέχρι εκεί μπορεί.
Τρισχειρότερη κατάντια.Ένα λεπτό έχω αντέξει να δω κι από τα δύο παιχνίδια.Και τα δύο είναι βούρκος.Άρα ''επιτυχημένα'' αφού πολλοί αρέσκονται να κυλιούνται στους βούρκους.Τα δικά σου σχόλια πάντως στα οποία αναφερόμουν ήταν για το power of love.Τώρα που ήρθε στο προσκήνιο νέο τηλεοπτικό υποπροϊον φαντάζομαι όλοι θα τρέξετε να στηρίξετε το καινούριο junk food.Και σκέψου ότι αυτό το κοινό ψηφίζει κιόλας στις εκλογές και γενικά η γνώμη του για διάφορα θέματα έχει την ίδια βαρύτητα με τη δική μας, όπως λέει και ο φίλος μου ο Τάσος. Σοφά λόγια του σοφού Τάσου.Κι επειδή στο παρελθόν έχεις αμφισβητήσει Fabinas την ύπαρξη του Τάσου του φίλου μου και κορόιδευες κάποια παλιά ανάρτησή μου, σου στέλνω λινκ με φωτογραφία μας για να μας δεις και τους δύο.Μας φωτογράφισαν στην ταινιοθήκη της ελλάδος σε φεστιβάλ, υπάρχουμε, κι εγώ και ο Τάσος, ορίστε το λινκ με την κεντρική φωτογραφία: http://www.protagon.gr/epikairotita/oloklirwthike-to-triimero-provolwn-me-to-vlemma-tis-kritikis-44341612665(Είμαστε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων, εγώ είμαι ο τρίτος από αριστερά με τα γυαλιά και το καφέ πουκάμισο και δίπλα μου ο Τάσος με τα μακριά μαλλιά και το κοντομάνικο μπλουζάκι.)
Το ίδιο και η δική σου παρουσία σε μένα. Απλά στο έστειλα γιατί σε παλιότερη ανάρτηση έλεγες ότι ο φίλος μου δεν υπάρχει και ότι είμαι τρολ και κορόιδευες, γι' αυτό σου έστειλα τη φωτογραφία.Και για να πάρεις και μια ιδέα για το πού συχνάζουν οι σοβαροί και αξιοπρεπείς άνθρωποι, την ώρα που η πλειοψηφία των νούμερων δίνει νούμερα σε άθλια ριάλιτι.Υπάρχουμε κι εμείς οι σοβαροί και φιλότεχνοι που είναι ευλογία και ευτυχία να ακούμε από άτομα σαν και σένα, της πλειοψηφίας δηλαδή ότι η ύπαρξή μας σας είναι παντελώς αδιάφορη.Αυτό ακριβώς θέλουμε, να παραμείνουμε υγιείς μέσα στην τόση επιδημία βλακείας που έχει πέσει τριγύρω.
Τα πράγματα είναι απλά: όποιος θέλει να σε συναναστραφεί, θα βρει τον τρόπο να το κάνει είτε από το διαδίκτυο τον γνωρίσεις, είτε από τον ''έξω κόσμο''. Όποιος δε θέλει, απλά ''θα το κανονίζετε'' επ' άπειρον.
Κι εγώ έτσι έχω καταντήσει έξω: lifo, ραδιόφωνο και youtube έξω. Υπάρχει νομίζω μια διάχυτη ξενέρα. Αλλά ειδικά το πρωί που νυστάζω ή το μεσημέρι που νυστάζω, και σκέφτομαι το κρεβάτι μου... τι άλλο να κάνω; :Ρ Υ.Γ. Ιδιαίτερο όνομα ο φίλος σου.
Scroll to top icon