ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2018 | 21:39

Έχω πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση

Νιώθω τόσο άσχημα με τον εαυτό μου εδώ μεγάλο θέμα .Όλοι μου λένε λες βλακείες δεν είναι έτσι και όμορφη είσαι και όλα τα έχεις αλλά εγώ έτσι νιώθω επειδή κανείς δεν με κοιτάει δεν εχω πέραση σε κανένα και όλοι μου λένε δεν ακούς αυτά που σου λέμε και ότι φταις εσύ επειδή δεν μιλάς και ντρέπεσαι !Ναι αλλά και πάλι κάνενα αγόρι δεν με έχει πει ωραία σε κανένα. Δεν έχω πέραση μπορεί να μην μιλάω γενικώς αλλά δεν παίζει μόνο αυτό ρόλο .Για να μην με κοιτάει κανείς λογικά είμαι πολύ ασχημη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Οπότε, οι επιδιώξεις των κατασκευαστών των όχι και τόσο "κοινωνικών δικτύων" τελικά, έχουν κατά κάποιο τρόπο επιτευχθεί. Δηλαδή, όταν υπάρχει, παγκοσμίως, μια ολόκληρη ηλικιακή ομάδα, 13-27 χρονών περίπου, η πλειονότητα της οποίας έχει πειστεί ή μάλλον καλύτερα προγραμματιστεί να θεωρεί ότι αν δεν έχεις τα looks δεν έχεις κοινωνική αξία (βλ. τη χθεσινή άθλια ασυνάρτητη εξομολόγηση της 16χρονης που κλείνει 4ωρα καθημερινά στο gym για να κλείσει στο τέλος, με το 6pack της το βρωμόστομα της άσπονδης ψηλής γνωστής της), θεωρώ ότι το παιχνίδι έχει σχεδόν χαθεί. Εν κατακλείδι, αυτό που πρέπει να κρατάμε όλοι στο μυαλό μας είναι ότι τα πάντα έχουν σχέση με το χρήμα. Βολεύει να έχεις ανασφάλειες με το σώμα σου, και μάλιστα να έχεις μεγαλώσει με αυτήν την mentality, γιατί έτσι πουλάμε. Πουλάμε συνδρομές ετήσιες στα γυμναστήρια όπου χτίζεις σώμα, όχι υγεία καθώς δεν είναι αυτό το πρώτιστο ζητούμενο. Πουλάμε την όχι και τόσο βιολογική "αμβροσία", που συνίσταται για νεότητα, σφριγηλότητα, διά πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν. Πουλάμε στο καλλυντικάδικο, που πας να πάρεις μια ενυδατική καταλήγεις να φεύγεις με το μισό μαγαζί, αφού έχεις φάει στη μάπα το επιθετικό μάρκετινγκ των μισών πωλητών. Πουλάμε το επώνυμο πατούμενο των 150,00 € γιατί επιβάλλεται (από ποιον;) να κάνουμε τη βόλτα μας με sporty chic στυλ.Αυτοί πουλάνε. Εμείς αγοράζουμε. Σκεφτείτε το.
Την αξία σου δεν θα την καθορίσει κανένας άντρας. Εξάλλου αλήθεια σε νοιάζει αν θα σε εγκρίνει ο κάθε άκυρος; Αυτό που συμβαίνει είναι ότι όλοι έχουμε ανάγκη από αποδοχή και προσοχή, απ' τη στιγμή που γεννιόμαστε. Όσο μεγαλώνουμε, μπορούμε βέβαια να κρίνουμε ποιανού η προσοχή αξίζει.
Το προβλημα ειναι ότι τα κοριτσια αυτα (αλλα και τα αγόρια, σε άλλα θεματα) μεγαλώνουν σαν πρόβατα. Και παραμένουν, αφού αδυνατούν να επαναστατησουν ενάντια στον οχλο. Όταν προσδιορίζονται ως μαζα, ως ομάδα και οχι ως διαφορετικοί ανθρωποι.
Scroll to top icon