ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2018 | 15:25

Ενδιαφέρεται;

Υπάρχει ένα άτομο στην δουλειά μου το οποίο εδώ και 2-3 μήνες έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μου. Ας το πάρω από την αρχή: Τυχαία ζήτησα την βοήθεια του (δεν τον είχα αντιληφθεί και ιδιαίτερα μέχρι τότε διότι δεν είμαστε στο ίδιο τμήμα, τον χαιρετούσα όταν τον έβλεπα αλλά μέχρι εκεί δεν είχε περάσει κάτι άλλο από το μυαλό μου) επάνω σε ένα θέμα της δουλειάς και ήταν πολύ πρόθυμος να με εξυπηρετήσει. Θα μου έστελνε κάποια αρχεία που είχε στο κινητό του και του είπα να μου τα στείλει με email, το οποίο όλοι έχουμε και στα κινητά μας. Μάλιστα του είπα και για πλάκα ότι θα του πω και το όνομα μου για να μπορέσει να το στείλει. Εκείνος όμως για κάποιον λόγο μου είπε να του δώσω καλύτερα τον αριθμό του κινητού μου, για να μου τα στείλει μέσω WhatsApp. Κομπλαρα λίγο αλλά του το έδωσα. Μου έστειλε τα αρχεια, αντάλλαξαμε 2-3 φράσεις και τελείωσε το θέμα. Λίγο καιρό μετά έτυχε να συνεργαστούμε και όσο περισσότερο τον γνωρίζα, τόσο περισσότερο άρχισε να μου αρέσει. Στις συναντήσεις αρκετές φορές συναντιόταν τα βλέμματα μας και μου χαμογελούσε κάθε φορά που με κοιτούσε. Από εκεί και πέρα όμως καμία κίνηση. Να προσθέσω ότι ιεραρχικά ειναι δύο επίπεδα ανώτερος μου αλλά επειδή δεν είμαι στο τμήμα του ουσιαστικά δεν είναι αφεντικό μου. Επιπλέον το εργασιακό περιβάλλον είναι αρκετά χαλαρό. Αποτι έμαθα είναι σιγουρα ελευθερος, ειναι πολύ εμφανίσιμος αλλά μου έχουν πει οτι γενικά ειναι πιο ήρεμος και χαλαρός τύπος. Επίσης ξέρω ότι στο παρελθόν είχε σχέση με μια κοπέλα που πλέον δεν δουλεύει στην εταιρεία μας.Απορία λοιπόν: τι τον ήθελε τον αριθμό μου αφού δεν έχει επικοινωνήσει ποτέ μαζί μου και πως θα καταλάβω αν του αρέσω και εγώ; Ή μάλλον πως μπορώ να του το δείξω; Φοβάμαι να κάνω κίνηση μήπως εκτεθω και επίσης κομπλαρω λίγο διότι είναι ανώτερος μου και 12 χρόνια μεγαλύτερος αν και αυτό μου αρέσει...ιδέες;Παρένθεση για μένα: είμαι πολύ ανοιχτός χαρακτήρας, πάντα χαμογελαστή, 8 μήνες στην εταιρεια αλλά έχω κάνει πολλές γνωριμίες κ λόγω της θέσης μου κ επειδή μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο.. εκείνον όμως δεν ξέρω γτ δεν μπορώ να τον πλησιάσω τόσο χαλαρά.. κομπλαρω.
1
 
 
 
 
σχόλια
τον αριθμο σου τον ηθελε για να σου στειλει τα αρχεια μεσω whatup messenger και τελειωσε εκει το θεμα οπως το ειπες και εσυ...για να μην σου εχει ξαναστειλει παει να πει οτι ΔΕΝ τον ηθελε για κατι αλλο τον αριθμο σου....γιατι κολλας σε κατι τοσο προφανες... Πως θα καταλαβεις αν του αρεσεις?μεσα στον εργασιακο χωρο λιγο δυσκολο εκτος αν πεις κατι και τον ξαφνιασεις για να δεις την αντιδραση του...αλλα και παλι δυσκολο.
Scroll to top icon