ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2018 | 23:04

!!

Έχω μια περούκα σχεδόν καινούργια χρησιμοποιημένη μόνο ένα 6 μηνες και θα ήθελα οποιος την χρειάζεται η ξέρει κάποιον που την έχει ανάγκη να επικοινωνήσει!100%φυσικη τρίχα,καστανο χρώμα μήκος λίγο πιο κάτω από τους ώμους μπορείτε να την βαψετε και να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι ισιωτική οτιδήποτε!Είναι εξειδικευμένη για ανθρωπους με θέματα αλλωπεκιας η μετά από χημειοθεραπείες όπως την χρησιμοποιούσα και εγώ!Μπορώ να την στείλω σε όλη την Ελλάδα με δικά μου έξοδα!όποιος ενδιαφέρεται θα στείλω και φωτογραφίες ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλει!:):):)
3
 
 
 
 
σχόλια
Η ανθρωπιά και το μεγαλείο της ψυχής ενός ανθρώπου σε μια εξομολόγηση μαζεμένο!!!Σε ΘΑΥΜΑΖΩ :') να το ξέρεις για αυτό και μόνο που έγραψες!ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!Εύχομαι να είσαι πάντα καλά στην ζωή σου και να περνάς πολύ όμορφα σε ότι και αν κάνεις κορίτσι μου! :') :'*Αξίζεις τα καλύτερα!!!
Scroll to top icon