ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2018 | 15:14

Όταν δεν είσαι εμφανίσιμος

Με λένε Στέλιο και είμαι 31 χρονών. Σχέση δεν απόκτησα ποτέ μου γιατί δεν είχα πέραση στις γυναίκες λόγω κλειστού χαρακτήρα και βέβαια λόγω της εμφάνισής μου (είμαι κοντούλης κάτω από 1.70, αλλά στο βάρος είμαι φυσιολογικός) με sex έχω κάνει μόνο 4 φορές σε οίκο ανοχής. Τη συνήθισα τη μοναξιά μου και άπ' ότι φαίνεται θα ολοκληρώσω τη ζωή μου χωρίς κάποιο ταίρι δίπλα μου. Βρίσκομαι στο μετρό σάββατο βράδυ (κάνω βόλτες μόνος μου γιατί ούτε παρέες έχω, αλλά δεν το μπορώ να μένω κλεισμένος στο σπίτι, ενώ προς το παρόν, έχω δουλειά) και βλέπω όλα αυτά τα ζευγάρια και λέω "κοίτα τί όμορφα που νιώθει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου".Θα μου πείτε πως δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση. Ισχύει μεν, αλλά όση αυτοπεποίθηση να έχει ένας άνδρας, αν δεν εξιτάρει εμφανισιακά μια κοπέλα, δεν θα υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και αυτό που σας λέω, το αποδεικνύει και μια έρευνα που διάβασα στη στήλη "ψυχή και σώμα" της lifo που αναφέρει ξεκάθαρα πως οι άνθρωποι επιλέγουν το σύντροφό του με αμιγώς, εμφανισιακά κριτήρια (ύψος, βάρος, ντύσιμο κλπ). Δεν είμαι το πρότυπο ανδρός που θα ήθελε μια γυναίκα, σαφέστατα, αλλά κι εγώ δικαίωμα για μια σχέση; Τελικά μάλλον όχι...
4
 
 
 
 
σχόλια
Πολυ στενοχωρήθηκα με αυτο που διάβασα! Έχεις παραιτηθεί και νιωθεις ηττημένος χωρις να εχεις μπει στο παιχνίδι! Οκ δεν ειμαστε όλοι θεοί αλλά τα γουστα διαφέρουν και σίγουρα υπάρχει κάποιο κορίτσι που θα του αρεσεις και θα σου αρέσει.Πρέπει όμως να αναλάβεις δράση δε θα σου ρθει στο πιάτο και δεν θα ερθει αμα καθεσαι και κολλας σε καλουπια με πρότυπα και στερεοτυπα.Να βρεις γνωστους να κανεις παρεες και να κυκλοφορεις και αμα δεις κατι καλο προσπαθησε το, αμα φας πιτα πηγαινε παρακατω!Υπάρχει και η δυνατοτητα να βρεις καποια απο το ιντερνετ και να βγειτε ραντεβου αφου πρωτα σε γνωρισει ως χαρακτηρα , αν νιωθεις πια τοσο αχημα με την εμφανιση σου!Υπάρχουν και καποια μερη για να γνωρισεις κοσμο που πανε ολοι για ραντεβου στα τυφλα και γνωριζονται με αγνωστους.Αν το θελεις πραγματικα θα το καταφερεις αλλα μην αφεθεις να γινεις αυτο που λεμε παραξενος και να καλομαθεις στη μοναξια.Τουλαχιστον παλεψε για τη τιμη των οπλων.
Έχεις δει πολλά ωραία ζευγάρια να μην έχουν ατέλειες; Επειδή δεν ταιριάζεις σε ένα ανδρικό πρότυπο που έχεις δημιουργήσει μες στο μυαλό σου δεν σημαίνει πως έτσι είναι τα πράγματα . Έχω δει "γεματουληδες" να έχουν κάτι κουκλάρες κοπέλες γιατί έχουν χιούμορ κ αγαπούν τον ευατο τους ,πάρε καμία φίλη σου ,βγείτε για ψώνια , ζητά συμβουλές κ απόλαυσε τη ζωή σου . Επίσης να ξέρεις κ η ομορφιά κατάρα είναι ;)
Θα σου μιλήσω σαν wanderlust και δεν θα γενικευσω για όλον τον γυναικείο πληθυσμό γιατι τοτε θα βρεθει καποιος να πει οτι ψευδομαι. Έχω βρει πολλές φορές γοητευτικούς αντρες με εμφανισιακές ατέλειες.. Ο ένας ήταν 1.60 ,ό άλλος ήταν χοντρούλης με καράφλά, ο άλλος ψηλολέλεκας με πολύ ακμή και η λίστα συνεχίζεται. Έιχαν που λες αυτο το κάτι, ιδίως ο κοντούλης με είχε καταγοητευσει, αστείος και δυναμικός που αν δεν είχα σχέση θα έκανα με τα χίλια κάτι μαζι του. Από την άλλη βλέπω άντρες ωραίους, πραγματικά εμφανίσιμους που πιστεύουν το αντιθετο και μυριζουν απελπισια απο χιλιομετρα. Τύπος 1.9, γυμνασμενος μελαχρινος , καλογουστος με πολλα χομπι να λέει "Δεν είχα ποτε κοπέλα και είμαι μες την καταθλιψη, μου ζεστανες την κρύα μου μέρα ελπίζω να βγεις μαζι μου" και εγω να προσπαθω να βρω από που θα φυγω... Αυτο το παιδι λοιπον που τωρα ειναι 25, και φαινομενικα καλή περιπτωση με αυτην την μαυριλα που ζει, φτιαχνει προβληματα και αυτοσαμποταρεται, όταν ο ασχημουλης κοντουλης καγκουρακος ριχνει τις κοπελες για πλακα. Διαλεγεις και παιρνεις. Η συνεχιζεις ετσι η αλλαζεις μυαλα.
Scroll to top icon