ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2018 | 15:21

Κι'ομως

Μερικές φορες το σύμπαν συνομωτει.Δεν θα αναλύσω αλλα το έζησα.Το θέμα είναι από κει και έπειτα τι κάνουμε εμείς και πως χειριζόμαστε τα πράγματα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Καταλαβαινω με ποια εννοια, το γραφεις αυτο. Εννοεις, οχι τοσο οτι το συμπαν βοηθησε, αλλα με καποιο τροπο συνεβη κατι, που βασει πιθανοτητων ηταν "απιθανο" και απιθανο. Κι εγω εχω κατι παρομοιο στο μυαλο μου. Ειμαι πραγματικα περιεργη να διαβασω τι εζησες εσυ και το γραφεις αυτο, αν φυσικα θελεις να μας πεις.
Κι'ομως Μερικές φορες το σύμπαν συνομωτει. Δεν θα αναλύσω αλλα το έζησα. Πηγή: www.lifo.grOλόκληρο σύμπαν να ασχολείται δηλαδή με την καούρα σου ??Για πες καλέ πως έγινε αυτό ?Μήπως είσαι καμιά κουμπάρα μαύρης τρύπας ?
Επειδή βλέπω συνέχεια εξομολογήσεις για το συμπαν...Που να γα**θει το σύμπαν εγώ θα πάρω αυτο που μου αξιζει. Απο τις θεωριες για συνωμοσίες, καλυτερα ειναι να λες αυτο. Λες και δεν εχει δουλεια το συμπαν να κανει.
Scroll to top icon