ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2018 | 04:21

Τελικά εκφράζουμε τα συναισθήματα μας ή οχι?

Ειμαι κοπέλα 19 χρονών...Ειμαι γενικότερα της άποψης οτι οτιδήποτε νιώθω για κάποιον θα του το πω ευθέως (εννοείται χωρίς να πληγωσω/στεναχωρήσω τον αλλο) και ετσι λοιπόν στα 19 μου χρόνια εχω κανει ερωτική εξομολόγηση σε 2 άτομα για τα οποία πραγματικά ένιωθα πράγματα!(φάση είμαι ερωτευμένη μαζί σου..οχι κατι ακραίο)Ο ενας μάλιστα και πολύ καλος μου φίλος..που μετα απο αυτο το περιστατικό κάνουμε σαν να μην συνέβη ποτέ,αφου δεν θέλουμε να χαλάσουμε την φιλική σχέση που έχουμε..και τις 2 φορες λοιπόν που το έκανα έφαγα πακέτο! Με οσες φίλες/γνωστές το εχω συζητήσει με κοιτάνε σαν εξωγήινο γτ εξέφρασα τα αληθινά μου συναισθήματα χωρίς να γνωρίζω τι νιώθει ο αλλος...και γενικότερα βλέπω μια απαξίωση στο υφος τους..οτι και καλα το κυνηγάω πολύ..Δεν ξέρω..εχω προβληματιστεί..ειναι τόσο κακό? Νομίζω πως αν το ένιωθα ξανα για κάποιον θα εκανα παλι το ιδιο..
1
 
 
 
 
σχόλια
Ε πως να σε κοιτανε! Ολοι προσπαθουν να κρατηθουν με νυχια και με δοντια πισω απο τον εγωισμο τους παρα να τολμησουν να εκφρασουν τα συναισθηματα τους!
Scroll to top icon