ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2018 | 17:48

Ερωτευμένη με συμμαθητη-γειτονα μου

Τωρα το συνειδητοποιω.Περιεργο ναι οντως αλλα ακουστε πως εχει ολη η κατασταση.Αυτος ηταν τσιμοημενος μαζι μου κατα τα μαθητικα χρονια αλλα εγω ημουν τοτε αλλου.Τωρα πια εχοντας τελειωσει εδω και ενα χρονο το λυκειο τον σκεφτομαι σχεδον συνεχεια και τον ονειρευομαι χωρις να το θελω.Το προβλημα ειναι πως δεν ξερω αν του αρεσω πια αλλα ξερω πως δεν εχει κατι αλλο στη ζωη του.Ειναι σοωαρο παιδι και διαφερει απο την παρεα του.Το προβλημα ειναι ακριβως αυτο ομως η παρεα του.Με τπυς υπολοιπους συμμαθητες μου δεν υπηρχε καλη σχεση και ειδικα με την παρεα τπυ στην οποια εμπεριεχονται καποια κοριτσια που αντιπαθω.Αμοιβαια τα αισθηματα και απο αυτες.Οποτε τι κανω;;Το ξεπερνω και δεν τον σκεφτομαι πια ή επιδιωκω μια προσεγγιση και οπου καταληξει;Ακομα και σε μια κρυφη για καποιο διαστημα σχεση;;Πεοτε μου τη γνωμη σας γιατι καιγομαι!
2
 
 
 
 
σχόλια
Λολ, κρυφη σχέση...Οπως κρυφο σχολειό;Εισαι ενήλικη. Διεκδικησε αυτο που θες. Αν δε σε θελει ή ειναι αρκετα ανώριμος να τον επηρεασουν οι παρεες του δε σου κάνει.
Scroll to top icon