ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2018 | 18:45

περί εμπιστοσύνης

Θέλω να εξομολογηθώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι συνώνυμα της εχεμύθειας.Ας λένε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που να κρατάνε μυστικά.Είμαι πολύ εχέμυθο άτομο. Δεν προδίδω ποτέ όσα μου εμπιστεύονται οι άλλοι.Δεν το έκανα ποτέ.Επίσης έτσι ήταν και οι φίλοι μου οι κολλητοί. Και μια κοπέλα μου. Εχέμυθη κοπέλα και θησαυρός.Υπάρχουμε λοιπόν εμείς που ξέρουμε το νόημα της λέξης εμπιστοσύνη.
6
 
 
 
 
σχόλια
Είναι σπάνιοι οι εχέμυθοι άνθρωποι. Κρατώ μυστικά προσωπικά, γιατί δεν μου αρέσει να προδίδω την εμπιστοσύνη που εμπνέω σε αυτόν που μου ανοίγει τη καρδιά του. Το θέμα όμως είναι πως ενώ εγώ έχω ανοίξει τη καρδιά μου και μάλιστα σε πολύ συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού, ενώ μου σκούπισε το δάκρυ, ενώ με έκανε να πιστέψω ότι είναι σωστός και να βρω έναν ώμο να στηριχτώ, με πρόδωσε ως κατίνα. Άντε μετά να ξαναεμπιστευτείς άνθρωπο. Πήρα ένα μάθημα να μην εμπιστεύομαι εύκολα τους άλλους και να είμαι προσεχτική πλέον. Δεν χρειάζεται να λέμε τα πάντα, κάποια πράματα τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Και να φανταστείτε πως αυτό το άτομο το έχω βοηθήσει, με έχει στηρίξει για να λέω την αλήθεια αλλά μυστικά δεν κρατάει και είπε σε άλλους τα ενδόψυχά μου. Έφαγε κατσάδα και απλά έκοψα παρτίδες. Έμειναν απλά τα τυπικά.
Χαίρομαι που το ανέφερε κάποιος επιτέλους!Και εγώ έτσι είμαι,ποτέ δεν προδίδω τους ανθρώπους...Δυστυχώς όμως έχω πέσει σε φίλους που με έχουν πληγώσει για αυτόν τον λόγο που δεν σεβάστηκαν όσα τους εμπιστεύθηκα για εμένα και με πρόδωσαν αλλά απο την άλλη με κάνει πολύ χαρούμενη το γεγονός πως έχω κρατήσει πλέον στην ζωή μου ανθρώπους που ξέρω πως ποτέ δεν έκαναν και δεν πρόκειται να το κάνουν και μου απέδειξαν πως είναι σαν εμένα,εχέμυθοι!Οπότε ΝΑΙ υπάρχουν άλλα είναι λίγοι ανάμεσα μας...Εύχομαι να γνωρίσετε αυτούς τους λίγους λοιπόν και όχι τους πολλούς με την και καλά εχεμύθεια στην ζωή σας!!!
Scroll to top icon