ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2018 | 14:24

Στις 50 σταμάτησε να μετράει.

Του βγάζω το καπέλο που άντεξε να μετράει τόσο πολύ. Μόλις το είπε μου ήρθε στο μυαλό κάποιος που ήξερα και έτρωγε κυριολεκτικά ότι έβρισκε μπροστά του ακόμη και παγωμένα αποφάγια να του έδινες θα τα έτρωγε. Φαντάστηκα τον άντρα που είχα απέναντί μου να έχει γεμίσει σαν πενηντάρης έφηβος με γραμμές τον τοίχο δίπλα στο κρεβάτι του. Ναι είναι εφικτό στα 49 να έχεις πάει και με 200. Η ερώτηση είναι ποια ανάγκη σε κάνει να κρατάς αριθμούς και αν είχες ποτέ στη ζωή σου κριτήριο. Θα ήταν πολύ εύκολο και για μένα να πάω με 500, να τους παίρνω με την ντουζίνα αρκεί να ανεβαίνουν οι αριθμοί. Του είπα πως δεν με κολακεύει η προτίμηση κάποιου που βλέπει τις γυναίκες σαν αριθμούς και έφυγα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κι εμένα οι αριθμοί δεν μου βγαίνουν... συγκριτικά με άντρες έχω γνωρίσει πολλές παραπάνω γυναίκες ερωτεύσιμες, αξιόλογες, με χιούμορ, προσωπικότητα και γοητεία. Μπορεί να είναι η ιδέα μου, αλλά έτσι νιώθω.
Scroll to top icon