ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2018 | 03:58

Ήρθε και για εμάς το τέλος

Σκέφτεται ακόμη κάποια πρώην.Του είπα πως το νιώθω και το αρνήθηκε. Δεν περίμενα να μου πει την αλήθεια, τα χρόνια περνάνε και φοβάται μήπως αναγκαστεί να ζήσει μόνος του. Όμως εγώ δεν θέλω μισά πράγματα όσο χρονών και να είμαι. Μισή αγάπη είναι μισή ζωή. Δεν ξέρει ακόμη πως θα τον αφήσω, θα πάθει το σοκ της ζωής του. Επιλέγουμε ποιόν αγαπάμε και εκείνος επέλεξε να με αγαπάει τόσο όσο, και να νοσταλγεί παράλληλα την άλλη. Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου αλλά δεν έφτασε για να αποφασίσει να ξεκολλήσει το μυαλό του από το παρελθόν. Άλλαξα τόπο κατοικίας, άφησα πίσω μου μια ολόκληρη ζωή μια σταθερή δουλειά και φίλους. Προσαρμόστηκα σε καινούργια δεδομένα βρήκα δουλειά και φρόντιζα το σπίτι. Έχει ένα μεγάλο χρέος προσπάθησα να καλύπτω τα έξοδά μας εξολοκλήρου για να μπορέσει να ξεχρεωθεί λίγο πιο γρήγορα. Στο σεξ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, αλλά το σεξ δεν έσωσε ποτέ καμία σχέση όταν δεν υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα. Η πρώην του είχε φερθεί σκάρτα, τον πούλησε και δεν του στάθηκε ουσιαστικά σε τίποτε. Ξέρω πως όταν θα έχω φύγει θα πέσει στα πατώματα γιατί πολλά πράγματα τα έχει αφήσει πάνω μου και θα του φανεί βουνό να πρέπει να τα αντιμετωπίσει πάλι μόνος του όλα. Αλλά δεν μπορώ να μείνω άλλο, πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου. Σήμερα το βράδι μιλούσε με έναν φίλο και τον άκουσα να του λέει πως οι έρωτες που μας έχουν εγκαταλείψει μένουν πάντα ζωντανοί μέσα μας. Ίσως έτσι να γίνει, να με ερωτευτεί όταν θα έχω φύγει πολύ μακριά. Δεν θα έχει πια σημασία για μένα. Μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν και δεν θέλουν να κρατάνε γερά όσους τους αγαπούν αληθινά.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχει λόγος να μένεις εκεί που δεν σ' εκτιμούν και φθείρεσαι. Ούτε έχει νόημα να είσαι με άτομα που αντί να λύνουν τα θέματα με το παρελθόν τους ΠΡΙΝ προχωρήσουν σε μια σημαντική (;) σχέση με άλλον κρατάνε απωθημένα. Αλλά ελπίζω, να μη σου μείνει αυτός απωθημένο. Κρίμα θα 'ναι για σένα και τον επόμενο. Καλή τύχη από μένα, όπως κι αν έχει.
Scroll to top icon