ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2018 | 15:55

Δουλεια λεμε και κλαιμε

6 μηνες τωρα ψαχνω δουλεια.. Περασα απο αποτυχημενες συνεντευξεις, κακους εργοδοτες, σχολια τυπου δε μας κανεις(λογω κιλων υποθετω) και τζαμπα ταξιδια. Εως οτου αποφασισα να επισκεφθω φιλικο προσωπο σε νησι και να προσπαθησω εστω για σεζον.. Εως τωρα οι λιγες θεσεις που εχω βρει ειναι σερβιτορα σε μπιτς μπαρ και πωλητρια σε καταστημα ρουχων.. Μιλοντας για ενα μπιτς μπαρ μικρο και σχετικα ησυχο ο κυριος εκει απογοητευτηκε οταν ειδε πως δεν ημουν κορμαρα και μετα καποιων δικαιολογιων με εδιωξε μετα τη πρωτη μερα..Στο καταστημα με τα ρουχα ηθελαν εμπειρια πραγμα που δεν ειχα..ειπα ομως οτι εχω και οτι γινει διοτι σε αυτη τη χωρα θελουν εμπειρια απλα και για να αναπνεεις..Μιλαω παντα για νησι με απειροελαχιστο τουρισμο να τα λεμε και αυτα.. Ποια ειναι η αποψη σας..σε οποια πολη και αν κοιταξω στις 7/10 δουλειες ζητανε εμπειρια..να πω ψεματα οτι εχω; (εκει που με παιρνει παντα)νιωθω ασχημα η αληθεια ομως δε μου δινουν καν την ευκαιρια να παω να μιλησουμε να δοκιμασω..
1
 
 
 
 
σχόλια
Ναι πες ψέματα.Τους είδα και τους έμπειρους.Μπορώ να δώσω στεγνά ονόματα από πολυκαταστήματα με άθλιες/ους υπαλλήλους που πληρώνονται για να αποφεύγουν τους πελάτες και να μιλάνε μεταξύ τους.
Scroll to top icon