ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2018 | 22:18

Οι παππουδες χρειαζονται τη βοηθεια ολων μας!!!

Αυτη τη στιγμη το Γηροκομειο Αθηνων εισερχεται σε σοβαροτατη κρίση. Λογω μεγαλων ανακαταταξεων στη διοικηση και σε αποσυρση φορεων που βοηθουσαν, το Γηροκομειο αντιμετωπιζει ξανα σοβαροτατες ελλειψεις τοσο σε πανες οσο σε ειδη πρωινου. Αφενος οι συγγενεις δε πηγαινουν πανες για τους δικους τους και αφετερου. λογω της κακης οικονομικης καταστασης εχουν εκλειψει παντελως αυγα, τυρι, καφες, χυμοι και φρουτα. Οι ηλικιωμενοι αρχιζουν να στερουνται τα απολυτως απαραιτητα με σοβαροτατες συνεπειες για την ηδη ταλαιπωρημενη υγεια τους. Οποιος θα επιθυμουσε να προσφερει κατι απο τα παραπανω ειδη, μπορει να τα παραδωσει οποια μερα και ωρα θελει στο γηροκομειο, λεοφωρο Κηφισιας 137, εισοδος απο την πλαινη οδο Λαμψα. Παρκαρετε εντος της αυλης και παραδιδετε τη προσφορα σας στην εκαστοτε προισταμενη στο κτιριο Κονσολιο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα μπορούσε μήπως το άτομο που δημοσίευσε την εξομολόγηση,να ανεβάσει μια λίστα ίσως, με ολα όσα είναι απαραίτητα για τις ανάγκες των ηλικιωμένων; Φαντάζομαι ο διαχείριστης δεν θα έχει θέμα γιατί από ότι θυμάμαι κάτι παρεμφερές είχε συμβεί και παλαιότερα.Απλώς για να υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με όσα είναι ανάγκη να προσφερθούν.Επισης, στα ζαχαρωδη τρόφιμα, όπως είναι οι συσκευασμένοι χυμοί που αναφέρονται, υπάρχει κάποιος περιορισμός; Καλό είναι να διευκρινιστούν όλα αυτά για να ξέρουμε τι να κάνουμε όσοι ενδιαφερόμαστε να βοηθήσουμε.
Scroll to top icon