ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2018 | 02:50

Πρόβλημα στύσης

Καλησπέρα, ειμαι 20 χρονων παρθένος κι έχω θέμα με τη στύση μου. Πιο συγκεκριμένα, ενώ σπιτι μου σηκώνεται κανονικότατα, όταν πάω με κοπέλα, στο φασωμα μου σηκώνεται φουλ και μετά από κάνα 10 λεπτό μου πέφτει... γενικά έχει σκαμπανεβάσματα. Όταν πάει να μου το πιάσει σιγά σιγά αρχίζει και πέφτει ή δεν σηκώνεται οπότε κι εγώ τραβιέμαι λίγο γιατί ντρέπομαι που μου συμβαίνει. Νομίζω είναι το άγχος κι ότι μου χει μείνει σαν κακη ανάμνηση αυτό. Αν έχει κανείς κάποια λύση ας την πει.
3
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μου μη σκας. Αφού μόνος σου δεν έχεις πρόβλημα, είμαι σίγουρος ότι το θέμα σου είναι άγχος. Φαύλος κύκλος. Από τη δική μου πείρα (είμαι πολύ μεγαλύτερός σου) οι γυναίκες έχουν πολύ μεγαλύτερη κατανόηση από όσο νομίζουμε εμείς οι άντρες. Στα 20 σου ίσως νομίζεις πως πρέπει να συμπεριφέρεσαι με συγκεκριμένους τρόπους που είναι "αντρίκειοι" για να μη χαλάσεις την εικόνα σου στο κορίτσι. Η καλή γυναίκα ποτέ δεν κρίνει το αγόρι από το πόσο καυλώνει. Αν το κάνει δεν σου αξίζει. Η αδυναμία σου, όταν την παραδέχεσαι και είσαι ειλικρινής συνήθως θα την κάνει να θέλει να σε προστατεύσει. Και όταν πάψεις να φοβάσαι, να δεις πόσο θα σου σηκωθεί... Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και με τις γυναίκες. Το κλειδί του έρωτα είναι να αφήνεσαι να είσαι ευάλωτος. Να δει η άλλη τα τρωτά σου και να σου δείξει τα δικά της. Είναι ο ορισμός της εμπιστοσύνης.
Scroll to top icon