ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2018 | 14:24

Τραυματα

Περασαν απο τη ζωη μου αρκετα ατομα που ειτε αθελα τους ειτε ηθελημενα, με εβλαψαν. Τα συμβαντα αυτα λοιπον δε μπορω να τα ξεχασω. Θυμαμαι μεχρι και ενα κοριτσι στο νηπιαγωγειο που πηγε να μου "κλεψει" την τοτε κολλητη μου. Και ακομα κι αν ξεχαστηκε απο τη μερια του θυτη το γεγονος, ακομη κι αν περασαν χρονια και τωρα πλεον μιλαω κανονικα με τα ατομα αυτα. Δηλαδη, δε δειχνω να τους κραταω κακια. Εντουτοις, σκεφτομαι οσα κακα μου εκαναν, και δε μπορω να τα ξεχασω. Φταιει επειδη δε μου ζητησαν συγγνωμη; Φταιει οτι δεν ξερω να συγχωρω; Βοηθηστε με να καταλαβω. Θελω πραγματικα να απελευθερωθω απο τις "τραυματικες" αυτες μνημες. Θελω να σβηστουν απο μεσα μου. Και αυτα και τα ατομα που με εβλαψαν. Πως μπορω να το κανω; Και γιατι δε το καταφερα τοσα χρονια ; Ευχαριστω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ε εντάξει όχι και να έχουμε τραύματα επειδή ένα τότε νήπιο πήγε να σου πάρει τη φίλη. Μιλάμε για ηλικίες πέντε έξι χρόνων ηρέμησε... Λογικά υπεραναλυεις τα πάντα και αναλώνεσαι για πράγματα που δε θα έπρεπε. Δες λίγο τα πράγματα και από άλλη οπτική και σταμάτα να βάζεις τον εαυτό σου στη θέση του θύματος με ο,τι κι αν συμβαίνει.
Scroll to top icon