ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2018 | 20:00

Δεν ξέρω πλέον

Τον τελευταίο καιρό έχω την αίσθηση ότι ζω σε μια εικονική πραγματικότητα...Δεν ξέρω ποια είμαι.Έχω αυτοπεποίθηση ή απλώς είμαι εγωίστρια;Όλοι ενδιαφέρονται για εμένα ή είμαι εγωκεντρική;Είμαι όμορφη ή στην πραγματικότητα δεν είμαι τόσο όμορφη όσο όλοι οι άλλοι μου λένε ;Γιατί κανένα αγόρι δεν μου την πέφτει είναι επειδή φαίνομαι σκυλα ή είναι επειδή φαινομαι σαν ένα άπιαστο όνειρο για αυτούς;Πως θα καταλάβω τι από όλα αυτά είμαι ;Ποιον να ρωτήσω ;Πως να καταλάβω τελικά !Θελω την βοήθεια σας!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρεις ποια είσαι γιατί δεν έχεις θαυμαστές;Η αξία σου ως άνθρωπος εξαργυρώνεται μόνο στο "χρηματιστήριο" της εμφάνισης και στο πώς σε αντιλαμβάνονται οι άλλοι εμφανισιακά;Τέλος πάντων, επειδή πιστεύω ότι δεν έχεις το βάθος για την ώρα, να προχωρήσεις σε μια ουσιαστική αυτογνωστική διαδικασία, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να προσφέρει οποιουδήποτε είδους επιβεβαίωση στον Άλλον. Το "αρέσω, άρα υπάρχω" είναι μια άκρως λανθασμένη βάση για να ζεις τη ζωή σου. Πόσο παραπάνω δε, ώστε να σε πιάνουν και υπαρξιακοί προβληματισμοί εξαιτίας της.
Scroll to top icon