ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2018 | 09:48

Ανθρωποι αδειοι

Εχει να μου στειλει δεκα μερες... έστελνα συνεχεια εγω και ήμουν εκει να δειχνωτο ενδιαφερον μου... Όμως αυτος καμιά επαφη καμια προσεγγιση...ανησυχω... τον παιρνω τηλέφωνο δεν απαντάει..γενικα μου ειχε πει οτι δεν θελει να ειμαστε αλλο μαζι.. αλλα εγω προσπαθουσα να κάνω συζήτηση και να μην χαλασουμε οτι φτιαξαμε μαζι... μου λεει συνεχως οτι εχει πολυ δουλεια και πνιγεται... εγω με το ιδιο φορτο εργασιας Πώς παραμερίζω οτι εχω και επικοινωνώ δηλαδή?φοβαμαι οτι αρχιζει να με ξεχνάει. Εγω παλι τον σκεφτομαι, τον νοιαζομαι και τον αγαπαω... για την ιστορια τα φτιαξαμε πριν ενάμιση χρονο αλλα μου ειπε οτι προσκολληθηκα πανω του και αυτο τον ενοχλησε .οτι δεν ειχα δική μου ζωη. Ο λόγος του χωρισμου ηταν αυτος. Εγω ημουν απλα ανοιχτη και δοτικη μαζι του. Εκεινος όμως δεν εδινε. Δεν εκφραζοταν. Προχωραμε θα μου πειτε.. αλλα Πώς εχοντας τοσα συναισθήματα?
2
 
 
 
 
σχόλια
Μου προκάλεσε ασφυξία και μόνο που το διάβασα, φαντάσου να το ζεις κιόλας. Το οτι θέλει να χωρίσει ο άνθρωπος και να τον αφήσεις στην ησυχία του πέρασε στα ψιλά γράμματα που λένε. Αυτό δεν είναι διεκδίκηση, αυτό είναι έλλειψη αξιοπρέπειας πάνω απ'όλα, άρνηση της πραγματικότητας, κατάργηση ορίων και ασέβεια ως προς την ελευθερία του άλλου.'Οταν χτυπιέστε για το πόσο "δοτικές" (σάικος) είστε, καταλαβαίνετε οτι τρομάζετε τον κόσμο; Καταλαβαίνετε οτι το να νιώθεις αγάπη/έρωτα για κάποιον είναι προσωπικό σου συναίσθημα; Δεν μπορείς να το κάνεις αμοιβαίο με το ζόρι και το να σε λυπάται κάποιος είναι χειρότερο απ'το να σε μισεί, γιατί δεν σ'έχει καν στο ίδιο επίπεδο με εκείνον.Μπορείτε να παρακαλάτε εις τους αιώνας των αιώνων αν πιστεύετε οτι έχουμε κι άλλα κανονάκια κι οτι αυτή η ζωή είναι για χάσιμο.
Aν και κατα την γνωμη μου ο τυπος δεν αξιζει χωριζοντας σε εξαιτιας της δοτικοτητας σου θα σου πω το εξης..αν καρδουλα μου τον θες κανε τα παντα! τι και αν ολα περνουν γιατι να περνουν δυστυχισμενα; αφου εκει εισαι! προσπαθησε το,δειξε του οτι αυτος ειναι τα παντα..πεσε στα πατωματα,ξεφτιλισου αλλα κανε τα παντα για να του δειξεις πως για σενα ειναι πολλα! τουλαχιστον θα φυγεις και θα ξερεις πως εχεις δωσει τα παντα...θα σου μιλησω λιγο απο εμπιρεια..εχω περασει το ιδιο και απλα επελεξα να φυγω με το κεφαλι ψηλα..τι καταλαβα; την προηγουμενη εβδομαδα ανεβηκε τα σκαλια της εκκλησιας με μια αλλη γυναικα που τολμησε να τον διεκδικησει...! μην μενετε απραγοι παιδια..μια ζωη θα ζησετε,αν κατι αξιζει κυνηγησε το μεχρι το τελος και ας φυγεις με το κεφαλι χαμηλα..
Scroll to top icon