ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2018 | 22:41

Τι να του γράψω?

Είναι ένα παιδί συνομιλικος μου που μου έχει στείλει μήνυμα και μιλούσαμε για περίπου μία βδομάδα.(Αυτος ξέρει την παρέα μου. Εγώ τον έχω δει από κοντά για λίγο) Όμως δεν θα ήθελα κάτι ερωτικό μαζί του και για αυτό όταν μου είπε να βγούμε το απέφυγα λέγοντας ότι δεν έχω χρόνο. Αλλά μετά μου είπε να κανονίσουμε άλλη φορά. Του λέω βλέπουμε. Αν μου ξαναπεί να βγούμε τι να του πω πάλι? Πώς να το αποφύγω? Το να βγούμε φιλικά δεν θα με πείραζε γιατι τον συμπαθώ. Αλλά αυτός το πηγαίνει αλλού και για αυτό δεν θέλω να βγω μαζί του. Ακόμα και να μην γίνει κάτι θα του δώσω ελπίδες και δεν θέλω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοιτα, βγες, δες τις προθέσεις του, και ανάλογος πράξε. Αν δεις ότι σε φλερτάρει και θέλει κάτι ερωτικό μαζί σου πες του ότι εσύ δεν τον βλέπεις ερωτικά. Απλά τα πράγματα. Κι αν φοβάσαι μην τον χάσεις από φίλο. Οι φίλοι πάνε κι έρχονται. Κλάιν Μάιν δηλαδης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon