ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.7.2018 | 00:02

Είμαι η μονη

Αραγε που όταν ερχεται σε επαφη με καποιον κολλαει;δηλαδη ακόμα και να μη μ'αρέσει κάποιος πολυ εξ αρχης αμα ολοκληρώσουμε κολλαω και θελω παλι παλι..με όποιον το χω κανει εχω κολλήσει και νιωθω πως δεν ειναι νορμαλ ολο αυτό.απλά νιωθω πως με τη σωματική επαφη ερχεσαι πιο κοντα με κάποιον και δενεστε αλλα δε το βλέπουν ετσι ολοι και ειδικα οι άνδρες.Εγώ γιατι πάντα να κολλαω μετα το σεξ; μηπως επειδη Είμαι μικρη ακομα;(κοπελα ετων 20)η απλα Είμαι πολυ συναισθηματική και ας θελω να δείχνω το αντίθετο.;!
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν φταίνε οι άλλοι. Ότι επιτρέπουμε εμείς μας κάνουν. Και εννοείται πως εάν είσαι σεξουαλικά διαθέσιμη από την πρώτη στιγμή, τα αγόρια παίρνουν αυτό που θέλουν και πάνε να φάνε κι άλλα φρουτάκια διότι ως γνωστόν είναι λάτρες της φρουτοσαλάτας στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Εάν σου αρέσει τόσο πολύ το σεξ χωρίς συναίσθημα, συνέχισε να το κάνεις χωρίς όμως να περιμένεις τίποτα περισσότερο. Απλά κάνε το για να ικανοποιεισαι και να αποκτάς εμπειρίες. Πάντα με προφύλαξη εννοείται. Εάν όμως σε ενδιαφέρει πραγματικά να κάνεις μια σχέση, πρέπει να γνωρίσεις τον άλλον πρώτα και να μάθετε και οι δύο να περιμένετε. Επίσης φρόντισε να μην είσαι πολύ διαθέσιμη κατά την διάρκεια μιας σχέσης για να μη σε θεωρήσουν ποτέ δεδομένη. Και το βασικότερο. Μάθε πως οι σχέσεις χτίζονται σταδιακά και αυτό απαιτεί χρόνο. Μάθε να κάνεις υπομονή. Και επίσης μη γίνεσαι people pleaser! Μη κάνεις δηλαδή sex μόνο και μόνο γιατί τα αγοράκια αυτό γουστάρουν, αλλά επειδή αυτό γουστάρεις εσύ. Εάν δεν γουστάρεις όμως να σε βλέπουν σαν αντικείμενο, μάθε να λες ΟΧΙ. Μην είσαι εύκολη.
Συγνώμη 2018 έχουμε. Τι θα πει να μην είσαι εύκολη; Ο τύπος που κάνει από το πρώτο ραντεβού δεν είναι εύκολος όμως,είναι αντρακλας. Θα συμφωνήσω να το κάνει για τους σωστούς λόγους, αλλά όχι να φοβάσαι να κάνεις σεξ μετρώντας τα ραντεβού μη τυχόν και κάνεις στο δεύτερο και όχι στο τρίτο. Ή πατριαρχία καλά κρατεί.
ναι αλλά για να προχωρήσεις στο σεξ πρέπει να γνωρίσεις τον άλλον τον χαρακτήρα του(μιλάω για φυσική επικοινωνία, όχι Facebook, instagram), να αποκτήσετε χημεία, συμπάθεια και όλα αυτά σίγουρα δεν γίνονται στα τρία πρώτα ραντεβού, αυτή είναι η φυσική εξέλιξη τη γνωριμίας και αν η γυναικα/κοπέλα θέλει να συνεχιστεί αυτή η επικοινωνία φαίνεται από τη συμπεριφορά, δεν πρόκειται για πατριαρχία λοιπόν, η πατριαρχίας είναι μια λίστα απαγορεύσεων προς τις γυναίκεςαλλά από την άλλη δεν μ αρέσει να βλέπω γυναίκες να οδηγούν ένα φορτηγό βαρέων μεταφορών, είναι αντίθετο στη φύση της γυναίκας, επίσης πολλά ανδροκεατουμενα επαγγελματα όπως του φορτηγού ή της νταλίκας θα ήταν κ τώρα ανδροκεατουμενα και σωστά γιατι η γυναίκα δεν έχει και το σώμα για τέτοια ούτε ταιριάζει στη φύση της, αλλά η κριση ανάγκασε πολλές να δουλέψουν σε ταξί νταλίκες, φορτηγά.
Λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Μπορεί και σε μια γυναίκα να αρέσει η φρουτοσαλάτα.Γιατι πρέπει να βγω δύο ραντεβού για να κάνω σεξ αλλά ο Γιάννης π@@@ει άλλη κάθε νύχτα; Μου αρέσει το σεξ και κάνω κάθε βράδυ με άλλον. Εσύ μάγκας εγώ που@@@α; Όσο για το να προχωρήσει η σχέση μετά το σεξ, ναι, πολλές φορές γίνεται αν δύο άνθρωποι είναι ενήλικες και λένε "ρε συ καλά περνάς,καλό σεξ κάνουμε,δε πίνουμε και κανέναν καφέ?" Και ίσως καταλήξει σε σχέση.Μου έχει τύχει. Αν βέβαια κόλλας με τον καθένα,υποδηλώνει άλλες ανάγκες (για τρυφερότητα, συντροφικότητα) που δεν σχετίζονται με το σεξ της μιας βραδιάς. Απλά ψάχνεις να το βρεις και εκεί. Από κει και πέρα τα όσα λες για ανδρικές και γυναικείες δουλειές είναι σχετικά. Πολλές δουλειές απαιτούν σωματική δύναμη οπως λες και δε μπορούν να τις κάνουν γυναίκες εύκολα και κατά δεύτερον,ναι είναι θέμα πατριαρχίας. Το ότι δε σου αρέσει να τις βλέπεις, είναι θέμα πατριαρχιας και όχι απλώς αισθητικής.
Scroll to top icon