ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2018 | 18:53

Απαντηση.

Να ρωτησω κάτι τον αντρικο πληθυσμό. Οσοι εχετε απαντησει σε κοπελες, που ζητανε επικοινωνια με άντρα, τι ποσοστό εχει απαντησει? Από αυτές που απάντησαν, είναι νορμάλ ψυχογραφήματος? Εφτασε καποια επικοινωνία σε συνάντηση?
5
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα να δεις, ας πούμε ότι βάζει εδώ μία γυναίκα αναζήτηση στο Σε είδα. Θα πάρει τουλάχιστον 50 απαντήσεις, και ίσως λέω και λίγες. Η πλειάδα των απαντήσεων ''ανεβάζει'' υποσυνείδητα το ''κασέ της''. Και το ίδιο συμβαίνει και στα σάιτ γνωριμιών.
Ελάχιστες απαντούν. Ίσως το ξανασκέφτονται, ποιός ξέρει. Προσωπικά δε στέλνω πλέον, γιατί δεν έχει νόημα... Όσες φορές έχω στείλει -λίγες, είναι η αλήθεια- έχω απογοητευτεί. Δεν είμαι ούτε πιεστικός ούτε τίποτα. Ανταποκρίνομαι σε κοπέλες που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με'μένα μήπως και αλληλοβοηθηθούμε αλλά εν τέλει καταλαβαίνω πώς πολλές (και πολλοί) εκφράζουν απλώς το πρόβλημά τους και δεν επιζητούν πραγματικά τη λύση του.Τώρα όσον αφορά το αν είναι νορμάλ ή όχι, κανείς δε ξέρει πραγματικά μέχρι να γνωρίσει τον άλλον καλύτερα (όπως και σε μια πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση)...Καλή τύχη, πάντως, αν πρόκειται να στείλεις σε κάποια. Εύχομαι να'ναι η τυχερή σου.Υ.Γ. Και, όχι, δεν είναι σάπιες όλες οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ όπως γράφτηκε χτες. Υπάρχουν και νορμάλ άτομα εκεί έξω με καλές προθέσεις, και διάθεση για σύναψη καλών σχέσεων, όσο και αν αυτό φαντάζει δύσκολο... :)
Scroll to top icon