ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2018 | 01:46

Αχαριστία

Σιχαίνομαι την αχαριστία όσο τίποτα άλλο..Κουράστηκα πάντα να δίνω αγάπη, να είμαι πάντα δίπλα στους άλλους σε ο,τι χρειαστούν, ακόμη και το πιο απλό που στην εποχή μας είναι σπάνιο, το να κάτσεις να ακούς τον άλλον και να νοιαζεσαι πραγματικά, να θες να βοηθήσεις στα αλήθεια και να μην το εκτιμούν..Βαρέθηκα να προσπαθώ να μη χαλάσω χατίρι σε κανέναν και να είμαι δίκαιη με όλους και να μη μου φέρονται εντάξει και ταυτόχρονα να παλεύω μέσα μου με δικά μου προβλήματα.. Θυμώνω με τον εαυτό μου που κάνω τόσα για τους άλλους και τίποτα για μένα, θυμώνω που δεν με αγαπάω αρκετά. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που έχουν μάθει να εκτιμούν και πιστεύω ακράδαντα πως ο καθένας θα πάρει ο, τι του αξίζει, το πιστεύω και δεν χάνω την ελπίδα μου απλά είμαι πολύ φορτισμένη κι ήθελα κάπου να τα πω..Καλο βράδυ σε όλους!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Προσπάθησε να αγαπάς και τον εαυτούλη σου παραπάνω και να τον προσέχεις, έτσι θα σε εκτιμήσουν και οι άλλοι και θα σε σέβονται. Θυμίσου όμως ότι το να δίνεις αγάπη και καλοσύνη αφού την έχεις, είναι χάρισμα και δεν θα πρεπε να ντρέπεσαι για αυτό. τους άλλους που δεν τους περισσεύει να μην την δίνουν και να είναι σκληροί και μετρημένοι.Δυστυχώς η κοινωνία μας είναι αυτή που κατατρώει τους γλυκούς και ανοιχτόκαρδους ανθρώπους ενώ προωθεί την αχαριστία και τους συμφεροντολόγους. Εσύ μη χάσεις το ποιον σου.
Κάνε το καλύτερο που μπορείς,όταν μπορείς και για όσο αντέχεις,για όσους μπορείς,για όσους αντέχεις.Μη περιμένεις τίποτα από κανέναν,μην θυμώνεις με τον εαυτό σου,είναι λάθος οι προσδοκίες σου και σε βασανίζει το πόσο έξω πέφτεις κάθε φορα, που περιμένεις κάτι που δεν έχετε.Για αυτό σου λέω πάψε να περιμένεις και θα δεις πόσο καλύτερα θα αισθανεσε!!!!
Βλέπεις μερικοί άνθρωποι το χουν στο χαρακτήρα τους το να βάζουν τις ανάγκες άλλων πιο πάνω από τις δικές τους (μέσα και εγω). Και κάποιοι άλλοι είναι γεννημένοι συμφεροντολόγοι. Δεν φταίς εσυ,ούτε κανεις κάτι λάθος εσυ. Αν σκέφτεσαι έτσι σκέφτεσαι λάθος. Πιστεύω πως με τον καιρό θα βρεις τον άνθρωπο ο οποίος θα σε εκτιμάει και θα σε σέβεται όσο σου αξίζει. Για τώρα,ξεκινά να καλύπτεις και τις ανάγκες του εαυτού σου και όλα θα αλλάξουν.
Scroll to top icon