ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2018 | 23:13

Πρέπει να ανησυχήσω;

Δεν έχω Facebook, ούτε Instagram. Και γενικά είμαι χαμηλών τόνων κοπέλα που ξοδεύει πολλές ώρες στη δουλειά της. Γνώρισα λοιπόν πρόσφατα ένα παιδί. 35 αυτος, 32 εγώ. Αυτός είναι πολύ κοινωνικός με ενεργή παρουσία στα social media (από ότι φάνηκε στην πορεία...)Ξεκινήσαμε λοιπόν να βγαίνουμε και δείχνει ένας ενδιαφέρον τύπος με αρκετά μεγάλο κοινωνικό κύκλο. Κάποια στιγμή, πάνω σε κουβέντα που έκανα με μια καλή μου φίλη, μπήκα στον πειρασμό να τσεκάρω το προφίλ του παιδιου μέσω του λογαριασμού της φίλης μου. Παιδιά, ψιλό έπαθα λίγο ένα σοκ. Τα likes έδιναν κι έπαιρναν με διάφορες κοπέλες, και από την πλευρά του και από τη δίκη τους. Μάλιστα, κάποιες συγκεκριμένες κοπέλες ήταν στάνταρ άτομα που του έκαναν likes. Οκ, ίσως δεν ήταν ότι καλύτερο που έψαξα το προφίλ του, αλλά βγαίνουμε και όπως και να το κάνουμε, μια ψιλό αγωνία την έχω για να μάθω περισσότερα πράγματα για τον ίδιο. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι... τι γίνεται σ αυτήν την περίπτωση που εγώ δεν έχω Facebook; Δεν μπορώ να γνωρίζω αν συνομιλεί δημοσίως με άλλες, αν τους κάνει likes κτλ. Δεν έχω σκοπό να φτιάξω Facebook, αλλά σίγουρα δε θέλω να κοιμάμαι και τον ύπνο του δικαίου κι αυτος να ‘αλωνιζει’ διαδικτυακά. Τι να κάνω;
4
 
 
 
 
σχόλια
Πως τον κόβεις εσυ..παιχνιδιάρη ή Εντάξειτι αίσθηση σου βγάζει;;αν νιώθεις οτι δεν...τότε καλο θα ηταν να μην προχωρήσει η φάση..Τα social λίγοι τα έχουν για λόγους διαφήμισης της δουλειάς τους..οι περισσότεροι τα έχουν είτε γιατί ψάχνονται είτε γιατί έγινε συνήθεια κακά τα ψέματα!
Στη θέση σου το ίδιο θα προβληματιζόμουν μιας και γω δεν καταπιάνομαι με αυτά τα μέσα που αναφέρεις. Ένα google plus έχω μόνο που αναρτώ σπάνια κάποια άρθρα που μου αρέσουν, ουδεμία σχέση με φατσοβιβλία κτλ. Προσωπικά δεν θα ήθελα να έχει ο άλλος facebook, αλλά από την άλλη είναι ελεύθερος ο καθένας να κάνει αυτό που θέλει. Μπορεί να το έχει για διαφημιστικούς λόγους αν πχ θέλει να κάνει γνωστή την εργασία του και να αποκτήσει πελατεία. Αν όμως τσιλιμπουρδίζει και δίνει και παίρνει likes άλλες κοπέλες, δεν είναι σοβαρό και σταθερό άτομο για σχέση. Φυσικά όμως και κάποιος να μην έχει facebook δεν ξέρεις πως θα σου βγει στη πορεία. Είναι όλα θέμα τύχης το που θα πέσεις.
Βρίσκεστε 1-2 φορές την εβδομάδα, να υποθέσω; Για κανένα 2ωρο-3ωρο;Άρα του μένουν ελεύθερες 5-6 μέρες την εβδομάδα συν τις ελεύθερες ώρες πριν/μετά τις συναντήσεις σας. Που διασφαλίζεσαι εσύ ότι στο ενδιάμεσο δεν συναντά αυτοπροσώπως, άλλες κοπέλες; Γιατί η ενισχυμένη παρουσία και εικονική αλληλεπίδραση του με άλλες γυναίκες στα κοινωνικά δίκτυα να είναι για σένα ο μοναδικός δείκτης ενδεχόμενης απιστίας του;Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, αν το 'χει η κούτρα του να κατεβάζει ψείρες, το κέρατο θα το φας είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης, χωρίς να έχει τρόπο να το προλάβεις. Και έχε στο νου σου ότι, όσες πιθανότητες έχει να είναι άπιστος, άλλο τόσες έχει να είναι και πιστός. Εγώ στη θέση σου θα συνέχιζα να βγαίνω μαζί του καθώς δεν έχεις κάτι χειροπιαστό, σε καθεστώς εγρήγορσης και επιφύλαξης δε.
Scroll to top icon