ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2018 | 23:57

Χωρίζω

Παίρνω διαζύγιο ύστερα από 10 χρόνια γάμου και ένα 4χρονο παιδί.Εγώ 32.Συναισθηματικά το θέμα είχε λήξει εδώ και καιρό καθώς υπήρχε πολύ ένταση και είχαμε να κάνουμε σεξ κοντά 2 χρόνια.Ωστόσο είμαι στεναχωρημένη για την όλη αποτυχία και για το ότι επένδυσα εν τέλει σε λάθος άνθρωπο και έκανα παιδί μαζί του. Η μικρή είναι αναστατωμένη φυσικά και προσπαθώ να την κάνω να ξεχνιέται όσο περισσότερο γίνεται και ευτυχώς που είναι καλοκαίρι. Από την άλλη εγώ προβληματίζομαι πως θα προχωρήσω συναισθηματικά...έχω την αίσθηση ότι μου έχει βγει μια απέχθεια για το ανδρικό φύλο και γενικά δε θέλω να φορτωθώ κανέναν προς το παρόν πάνω από το κεφάλι μου. Παρόλα αυτά θέλω απεγνωσμένα μια ανδρική αγκαλιά να χωθώ μέσα...και εκεί μάλλον φταίει η έλλειψη σεξ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Στο λέω εκ πειρας. Θα υπάρξουν πολύ πρόθυμοι να κοιμηθούν μαζί σου. Θα το βρεις μπροστά σου. Τώρα όσο αφορά το να κάνεις σχέση της προκοπής λίγο δύσκολο γιατί το ότι έχεις παιδί θα δεις ότι θα είναι τροχοπέδη. Από την άλλη το παιδι σου είναι ότι πιο σημαντικό έχεις. Γι'αυτό και δε θα κάνεις εκπτώσεις. Χαλάρωσε απόλαυσε την εργενικη ζωή σου βάλε σε μια σειρά τις καταστάσεις και νέα εισαι όλο και κάτι θα προκύψει. Θα το αξιολογησεις και θα πράξεις ανάλογα.
Όλοι κάνουμε λάθη. Το ζητούμενο είναι να μην τα επαναλαμβάνουμε. Πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, συγκεντρώσου στο παιδί σου, κοίτα πως θα ορθοποδήσεις μετά τα διαζύγιο, και θα έλθει και η ανδρική αγκαλιά μόνη της.
Scroll to top icon