ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2018 | 20:50

Θλίψη

Είμαι 19χρονος γκέι φοιτητής και δεν μπορώ άλλο να αντέξω την μοναξια. Δεν ξέρει κανεις για μενα, δυστυχώς. Θέλω επιτέλους να γνωρίσω ένα παιδί που να με αγαπησει, να κάνουμε σχέση, θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου τις μοναχικές νύχτες να μου λέει γλυκόλογα.Δυστυχώς στην πολη που σπουδάζω (Πάτρα) δεν υπάρχουν γκέι μπάρ και στα site γνωριμιων στο ίντερνετ το μόνο που ψάχνουν τα άτομα είναι σεξ. Δε λέω, και για μένα αποτελει αναγκαιοτητα αλλα αλλά ψάχνω άλλο. Δε τη μπορώ άλλο τη μοναξια, με έχει καταστρεψει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ρε γαμωτο γιατί σαν είναι τόσο δύσκολο να βγείτε έξω και να φλερτάρετε; Εμένα ο φίλος μου που είναι γκέι και ζει ας το πούμε επαρχία κάθε μέρα είναι μέσα στη τρελή χαρά γιατί ξέρει που να φλερτάρει, γνωρίζει κόσμο και τα συναφή. Αν δεν βγείτε έξω απ' της τρύπες σας πως θα βρείτε αυτό που θέλετε; Μεγάλα παιδιά ήμαστε καινή ζωή όλοι είναι μπροστά μας, ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε.
Scroll to top icon