ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2018 | 11:33

...

Ο φιλος μου εχει αρχισει να απομακρυνεται γιατι λεει πως θα ηταν καλυτερα να ασχοληθω περισσοτερο με την προετοιμασια για τις Πανελληνιες φετος. Λεει πως αν περασω εκει που θελω θα ειμαστε μαζι ετσι κι αλλιως απλα σκεφτομαι πως ισως χαθουμε μεσα στην χρονια. Εχει ηδη αρχισει να στελνει και να τηλεφωνει λιγοτερο. Πιστευω πως εχει δικιο αλλα απο την αλλη ειναι λιγο υπερβολικος και ετσι οπως παει θα ξεκοψουμε τελειως. Αυτος αγχωνεται περισσοτερο απο μενα. Ειχα την πιεση των γονιων μου τωρα εχω και αυτον να μου λεει τα ιδια. Ισως εχει δικιο παντως ειναι χαζο να με απασχολει αυτο οταν προκειται για μια τοσο κρισιμη χρονια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τύπου "στρίβειν δια των πανελληνίων"?Κατά τη γνώμη μου, οφείλει να είναι κοντά σου αυτή την κρίσιμη χρόνια.Θα δείξει στην πορεία δυστυχώς τι πραγματικά αποσκοπουσε με αυτή την απομάκρυνση.
Απλά κόβει. Τα αλλα που σου λέει είναι στην ίδια κατηγορία με το "εισαι πολυ καλη για μένα" κλπ κλπ. Δικαιολογίες με την πρόφαση του κορυφαίου αλτρουισμού. Αστικος μύθος..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon