ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2018 | 12:47

θελω παιδι

γεια σας ειμαι 21 ετων εχω σχεση με ενα παιδι εδω και 5 χρονια (αυτος 22) περναμε πολυ ωραια και δουλευουμε και οι δυο!εδω και ενα χρονο δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο εκτοσ τ οτι θελω να κανω παιδι μαζι του!!!ξερω ολα τα μειονεκτηματα λογω ηλικιασ αλλα ειμαι συνειδητοποιημενη γι αυτο που λεω. αυτος λεει να περιμενουμε ..εγω δεν εχω προβλημα να περιμενω αλλα δεν μπορω να σταματησω να το σκεφτομαι!!!με βασανιζει καθημερινα...τι να κανωω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Απλώς φρόντισε να σιγουρέψεις ότι η επιθυμία σου για τεκνοποιηση δεν προέρχεται από την πλήξη /ρουτίνα της 5ετους σας σχέσης. Στα 22 του, ο φίλος σου νομίζω ότι παραείναι μικρός για να στηρίξει οικογένεια με μωρό. Εσύ από την άλλη, δε νιώθεις ότι θα ήθελες να ζήσεις λίγο ακόμα τη ζωη σου ως "ελεύθερη"?Όπως και να έχει, άκου το φίλο σου και περίμενε κάποιο καιρό. Μετά, το ξανασυζητατε.
Scroll to top icon