ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2018 | 19:45

Αδέξια.

Τις προαλλες ειχα βγει με την παρέα μου και οπως πηγαμε να τσουγκρισουμε ολοι, τεντωθηκα λιγο και εσπρωξα ενα ποτηρι νερο που επεσε το μισο πανω σε μια κοπελα και εναν αλλον φιλο. Ζητησα συγγνωμη, μαζεψα τα γυαλια και πηγα και εφερα χαρτι να σκουπιστουν. Σημερα, που ειχα βγει με τις φιλες μου, οταν πξηγαμε να αλλαξουμε τραπεζι πάλι καταλάθως εσπρωξα ενα ποτηρι αδειο το οποιο απλα αναποδογυρισε δεν εσπασε. Δεν τα κανω επιτηδες αυτα και νιωθω πολυ αβολα οταν συμβαινουν, αλλα δυστυχως οσο και αν προσπαθω να περιορισω την ατσαλια μου ποτε δεν τα καταφερνω εντελως.Θελω να πω, εδω σκονταφτω στο ισωμα... Ο μονος τροπος να μην κανω πατατα ειναι να λεω απο μεσα μου "προσεχε, προσεχε" ,κατι που κανω οταν χειριζομαι πραγματα άλλων, η οταν ενεχεται κινδυνος. Γενικα ομως δεν μπορω να ειμαι στην τσιτα συνεχεια, οχι γιατι δεν σεβομαι τους γυρω μου, αλλα γιατι ξεχνιεμαι. Δεν μου συμβαινουν τετοια περιστατικα καθε φορα που βγαινω, μια στις 10 ας πουμε, απλα τωρα επεσαν μαζεμενα. Σημερα λοιπον ,ενιωθα που ενιωθα ηδη καπως ασχημα με την ατσαλια μου, αυτη η κοπελα μου λεει "αληθεια μερικες φορες δεν θελω να βγαινω μαζι σου γιατι εισαι ατσαλη και μου την σπας", κοιτωντας με μισο ματι. Της απανταω "Ναι ναι σε καταλαβαινω σιγουρα ειναι πολυ εκνευριστικο, συγγνωμη εχεις δικιο". Εκει ηταν που τα πηρε πολυ και μου ειπε οτι σοβαρολογει και εγω της ειπα "οκ σεβαστο σε κατανοω". Μετα, όσο μιλαγα, ειπε οτι την εκνευρίζει η φωνη μου... Αυτο με εστειλε. Οκ εχω πολυ λεπτη χροια και ακουγομαι σαν ηλιθια, σχωρνατε με, αλλα δεν το ελεγχω. Πάλι απαντησα πολυ ψυχραιμα "ναι μωρε ειναι λιγο περιεργη και δεν αρεσει σε ολους, τι να κανουμε". Δεν ξερω αλλα ενιωσα πολυ ασχημα... Δεν εχω φερθει ποτε με κακια σε κανεναν απο την παρεα και παντα προσπαθω να βοηθαω και να προσφερω ,εκτος αυτου δεχομαι πειραγματα και για την φωνη μου και την ατσαλια μου ,αλλα αυτη η κοπελα δεν με πειραζε, εβγαζε πραγματικα κακια. Το σημερινο μου θυμισε ασχημες καταστασεις που εχω ζησει παλιοτερα και μου χαλασε το κεφι λιγακι. Ελπιζω να ηταν τυχαιο . Να ας πουμε μπορει να ηταν κακοκεφη .. Ειναι καλη κοπελα και πολυ καλη φιλη για οσους ειναι κοντα της αλλα ομολογω οτι παρεξηγηθηκα. Δεν τα λες αυτα και ιδιως μπροστα σε τριτους και τοσο αποτομα.
25
 
 
 
 
σχόλια
Και εγώ είμαι αδέξια! Οι φίλοι μου όμως πάντα με περιπαίζουν χαριτολογώντας και με πειράζουν, αλλά και αυτοσαρκάζομαι και χλευάζω τον εαυτό μου γιατί σιγά το πρόβλημα.. η φίλη σου μου φάνηκε μικρόψυχη και έβγαλε μια κακία. Δεν όφειλες να της ζητήσεις συγγνώμη για τίποτα, ούτε έπρεπε να της επιτρέψεις να μιλήσει έτσι μπροστά στην παρέα. Επειδή είδα το update σχόλιό σου πως την πήρες τηλ, αν όντως έκανε πλάκα γιατί δεν πήρε εκείνη; μου φαίνεται ότι δεν την νοιάζει το θέμα και ότι απλά ήθελε να σε μειώσει. Να προσέχεις μαργαρώ!
Μην την δικαιολογεις. Είναι αγενής και σκατοψυχη. Την επόμενη φορά απαντησε της οπως της αξίζει. Οχι, δεν εννοω να δείξεις "ανωτερότητα". Οχι, ουτε να ζητήσεις συγγνώμη!
Koίτα, για τους 10 καλούς λόγους που μου εχει πει, εκανε και μια κακόγουστη πλάκα... Δεν βρισκω νοημα να ασχοληθω παραπανω. Το πολυ πολυ αν κανει παλι κατι αντίστοιχο να της ζητησω να μην κανει πλακες μαζι μου. Και να σου πω και κατι...Και να με αντιπαθει και κακη προθεση να εχει καταβαθως, ξερω οτι ειμαι συμπαθης στους υπολοιπους αρα χαλαρα!
Ανθρωπος που σε προσβάλλει ξανα και ξανά μπροστά στους άλλους και το κάνει "για πλάκα" γιατί απολαμβάνει να σε βλέπει να ρεζιλευεσαι δεν είναι εντάξει. Σαδισμος λέγεται. Τελευταία λέγεται και μπουλινγκ. Αν εσύ της είχες κάνει κατι τέτοιο θα σου ειχε βγάλει τα μάτια. Αυτά απο μένα, με πολλή συμπάθεια.
Οταν μου εχει φερθει καλα και σημερα εκανε μια κακογουστη πλακα και ζητησε συγγνωμη, δεν μπορω να το κρατησω και να αλλαξω ξαφνικα γνωμη για αυτην οταν επαναλαμβανω οτι την εκτιμω. Δεν ειναι κολλητη μου, αλλα κρινω οτι δεν ειναι ουτε ανακατωστρα ουτε κακια...Για αυτο ειχα και τοσο παθητικη σταση σημερα...Κατα τ'αλλα συμφωνω περα για περα με το σχολιο σου και αν επαναληφθει δεν θα χωραει αμφιβολια οτι εχεις δικιο.
Καλά εγώ είμαι σε χειρότερη μοίρα από εσένα. Μπορεί να μην έχω σπάσει κάτι και είμαι έξω με φίλους αλλά συνήθως μου παιχτεί κάτω το πηρούνι λερώνομαι, έσπασα το κινητό του συντρόφου μου αστο απλά ήθελα να με καταπιεί η γη, έχω κάνει πολλά άλλα η αλήθεια είναι ότι μόνο ο σύντροφός μου εκνευρίζεται για είμαι αρκετά ατσουμπαλι και η κολλητή μου το ίδιο, στους υπόλοιπους απλά χαμογελάω και σκέφτομαι εξίσου να με καταπιεί η γη. Τώρα πάλι καλά που η φίλη σου σου έκανα πλάκα απ ότι διαβάζω στα σχόλια σου επίσης κι εγώ είμαι ψαρακας. Τελικά όλοι οι ατσουμπαλι του κόσμου έχουμε τα ίδια συναισθήματα Άλλη φάση εμείς. Καλά να είμαστε μωρέ. Ούτος ή άλλος ο ατσουμπαλισμος είναι γοητευτικός θα έλεγα, και καμιά φορά όταν σε ξέρουν όλοι παίζει και χιούμορ. Χαχα
Παιδια. False alarm. Την πηρα τηλεφωνο και την ρωτησα γιατι μου μιλησε ετσι και αν εχει κατι. Και μου ειπε οτι απλα με πειραζε και ηθελε να με κομπλαρει επιτηδες γιατι ειμαι αστεια οταν νευριαζω. Ειμαι γνωστος ψαρακλας, αλλα αυτην την φορα το χαψανε ολοι οχι μονο εγω . Συνηθως στα 2-3 λεπτα καταλαβαινω οτι μου κανουν πλακα, αλλα σημερα με ξεγελασε για τα καλα. Η ερμηνεια της αξιζε οσκαρ :PΠάλι καλα που πηρα τηλεφωνο γιατι θα της το κραταγα αδικα...
Κομπλεξικη η φίλη σου.Και εγώ είμαι ατσουμπαλη και αδέξια όχι σε βαθμό που κάποιος να κινδυνευσει αλλά κάνουμε πλάκα και αυτοσαρκαζομαι.Ούτε καν έπρεπε να ζητήσεις συγγνώμη ειδικά για αυτό με τη φωνή.
Scroll to top icon