ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2018 | 08:32

Θέλω...

...να φτιάξω ένα καφέ, στο οποίο θα διοργανώνονται σεμινάρια, ομιλίες, θα παρουσιάζονται βιβλία, θα εκτίθενται έργα τέχνης.. Ριψοκίνδυνο και ανέφικτο, ε; Μα είναι το όνειρό μου, η διέξοδός μου...
3
 
 
 
 
σχόλια
Υπήρχε ένα τέτοιο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, αλλά έκλεισε πρόπερσι αν δεν κάνω λάθος... Ήταν καφέ-μπαρ και γίνονταν από εκθέσεις και παρουσιάσεις βιβλίων, μέχρι stand-up comedies, live από μπάντες... Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και αλλού, αυτό ήταν στα Εξάρχεια πάντως.
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Μάλιστα, τελευταία, έτυχε να βρεθώ σε έναν τέτοιο χώρο, ξεχωριστό και ιδιαίτερο και θα σας πρότεινα να ρίξετε μια ματιά. Λέγεται Polis και είναι στο Ν. Ηράκλειο.Καλή τύχη. Εύχομαι να δείτε το όνειρό σας να πραγματοποιείται. Χωρίς ρίσκο είναι αδύνατο να αγγίξεις την ευτυχία, έτσι όπως εσύ την αισθάνεσαι.
Ο μπαμπάς μου μου είχε πει, για ενα μαγαζι που υπηρχε παλια και καθε τραπεζι ειχε ενα τηλεφωνο και επαιρνες τηλεφωνο σε οποιο αλλο τραπεζι ηθελες. Δεν ξερω γιατι, αλλα μου ειχε φανει πολυ διασκεδαστικο και πρωτοτυπο! Αυτο να ανοιξεις :)
Scroll to top icon