ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2018 | 21:01

Ρε μην τα βλέπετε όλα άσπρα ή μαύρα.

Κάνουν λάθη οι άνθρωποι και μετανιώνουν ειλικρινά μερικοί από εμάς. Δεν αξίζουμε δεύτερη ευκαιρία; Είναι σωστό να τα παρατάμε τόσο εύκολα; Έχετε βρει δυο τρεις καραμέλες και τις αναμασάτε συνέχεια "καβάντζα" και "σιγουράκι". Όχι δεν γυρνάμε όλοι επειδή σας έχουμε καβάντζες. Είμαστε και εμείς που όταν είμαστε σε απόσταση καταλαβαίνουμε πόσο μας λείπετε και πόσο σας αγαπάμε. Μην είσαστε τόσο σκληρές τα λάθη για τους ανθρώπους είναι. Πως γίνεται να ξεαγαπάτε τόσο γρήγορα; Ο αδερφός μου κάποτε έκανε ένα λάθος και όταν ξαναγύρισε στην κοπέλα του είχε περάσει ένας χρόνος και εκείνη τον σκεφτόταν δεν τον ξέχασε. Δεν έβγαινε με άλλους και τον συγχώρεσε και τώρα είναι παντρεμένοι και ευτυχισμένοι που έχουν ο ένας τον άλλον. Νομίζετε βγήκε χαμένη; Την έχει σαν τα μάτια του αλλά οι γυναίκες σήμερα γίνανε όλες δικαστές και δεν το έχουν σε τίποτα μετά από λίγο να βγούνε με άλλον.
5
 
 
 
 
σχόλια
Μαζί σου στο ότι εσύ δε γυρνάς ή δε θα γυρίσεις για τις γνωστές "καραμέλες",αλλά η πλειοψηφία -άνδρες/γυναίκες- δε λειτουργούν έτσι. Και,όπως ο καθένας έχει δικαίωμα να προσφέρει αυτές τις "καραμελιτσες",έτσι κι ο άλλος αντίστοιχα έχει το δικαίωμα να μη τις δεχτεί και να πάει παρακάτω. Εύχομαι,αν βρισκεσαι σε επικείμενη επαναπροσεγγιση,να ακούσεις ο,τι ακριβώς θέλεις απ την κοπέλα. Απλώς αυτή τη φορά να είσαι πιο προσεκτικός.
Κατόπιν εορτής, ξινά περσινά σταφύλια είναι παροιμίες που ταιριάζουν. Εξαρτάται και η περίπτωση ( αν είναι επιλύσιμη) και το τι έχει συμβεί για να πράξεις αναλόγως. Αλλά τα σπασμένα γυαλιά δεν ξανακολλάνε και αν κολλήσουν θα υπάρχουν πάντα ραγίσματα που ξανά θα σπάσουν σε μια απλή διαφωνία γιατί θα υπάρχει η πληγή από παλιά. Δεν γυρίζω στα συντρίμμια όσο και αν αγάπησα γιατί έχω και μια αξιοπρέπεια. Ποιος εγγυάται ότι δεν θα γίνουν και χειρότερα στο μέλλον; Αν κάποιος αγαπά πραγματικά δεν τσακίζει και ματώνει και μετά γυρίζει πίσω. Ή αν το κάνει και έχει όντως μετανιώσει, δεν θα θυμηθεί τον άλλον μετά από καιρό. Τι έκανε ενδιάμεσα; Πού ήταν; Έκανε ό,τι γούσταρε και θέλει πίσω το δεδομένο σιγουράκι του; Όχι δεν είναι ο άλλος κούκλα άψυχη για να παίζει. Να σκεφτόταν από πριν προτού τα σκατώσει. Αργά για μετάνοιες.
Scroll to top icon