ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2018 | 00:36

Δίνω τα πάντα και δεν παίρνω τίποτα

(Άνδρας/20)Όταν είμαι σε μια σχέση θέλω να δίνω τα πάντα στην σύντροφό μου όχι μόνο στον υλικό τομέα αλλά και ψυχικά. Θέλω να είμαστε μαζί συνέχεια, να της αγοράζω ό,τι θέλει, να την ακούω και να λύνω (αν μπορώ) οποιοδήποτε πρόβλημα έχει. Παρ' όλα αυτά αυτός ο τρόπος σκέψης με ταπείνωσε. Προσπαθώντας να προστατεύσω την μεθυσμένη κοπέλα μου από το να βγει στη λεωφόρο και να την πατήσει αμάξι με χαστούκισε με όλη της την δύναμη και λέγοντάς μου "Άντε γ*****" με παράτησε μέσα στη νύχτα. Μια άλλη σύντροφός μου φιλήθηκε με άλλον μπροστά στα μάτια μου για να με εκδικηθεί επειδή έβγαλα σέλφι με την κολλητή της που με γούσταρε (ενώ εγώ δεν το είχα καταλάβει). Άλλη σύντροφός μου με έδιωξε από το σπίτι της επειδή όσο έλειπε της hackαραν το fb και νόμιζε πως εγώ το έκανα. Μα εγώ δεν ήθελα να βλάψω καμία. Σε όλες έδινα όλη μου την αγάπη, συζητούσα για τυχόν λάθη μου, έδινα όλα μου τα χρήματα για αυτές. "Έλα τώρα, εσύ μου hackαρες το fb", "Έλα τώρα γουστάρεις την φίλη μου", "Έλα τώρα, εγώ θέλω να περάσω την λεωφόρο μεθυσμένη". Θα μου πείτε "γιατί έδινες τα πάντα και δεν ενεργούσες με μέτρο;" Γιατί όταν αγαπάς σας απαντώ δεν αγαπάς με σταγονόμετρο αλλά αγαπάς ολοκληρωτικά. Απογοητεύτηκα και κάθε μέρα απογοητεύομαι από τους ανθρώπους. Τους δίνεις τα πάντα και παίρνεις μίσος. Και να τώρα που κατέληξα να είμαι παράλληλα με 3 κοπέλες, τους πουλάω αγάπη και τις χρησιμοποιώ μόνο για να ικανοποιηθώ σεξουαλικά. Γιατί τελικά με το να αγαπάς έχεις ως αμοιβή έναν δυνατό, αποπνικτικό (και όχι μεταφορικό) πόνο στην καρδιά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τώρα θες να μας πείσεις οτι είσαι κακομοιρούλης και η πτάνα η κενωνία σε έσμπρωξε να εκμεταλλεύεσαι 3 γυναίκες. Αυτό αγαπητέ το'χες μέσα σου (πολύ πιθανό να το μυρίστηκαν και οι εκάστοτε σύντροφοί σου).'Ενα το κρατούμενο.Το άλλο είναι οτι για τους χωρισμούς σου ανέφερες μόνο αφορμές, όχι αιτίες. Δηλαδή και έτσι όπως τα λες να έγιναν τα σκηνικά, σίγουρα δεν σε χώρισαν με αυτές τις αφορμές ΜΟΝΟ. Αν θες στ'αλήθεια να ανακαλύψεις τι συμβαίνει με εσένα μάθε να ακούς. Οπωσδήποτε θα είχατε ξανατσακωθεί, οπωσδήποτε θα είχες κατηγορηθεί για κάτι. Μην κουκουλώνεις τα φταιξίματά σου για να φαίνεσαι θύμα και να βρίσκεις άλλοθι να γίνεσαι χειρότερος.Πχ φαίνεται πολύ ύποπτο (και στις 3 όλα ύποπτα είναι τέσπα) η άλλη μεθυσμένη να βγάλει τέτοιο θυμό και να σε χωρίσει για μια απλή κίνηση. Κι επιπλέον όταν ξεμέθυσε δεν το μετάνοιωσε; Μήπως είχε μαζέψει πολλά; Μήπως την πόνεσες εκείνη την ώρα και φοβήθηκε; Μήπως έκανες παιχνίδι με καμία στο μπαρ πιο πριν και βγήκε έξαλλη έξω; Εσύ ξέρεις.
Scroll to top icon