ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2018 | 17:11

Δεν με χωνεύει η υπεύθυνη μου!

Παιδιά ειμαι 32 χρόνων και επιασα δουλεια σε ένα μαγαζί γνωστής αλυσίδας σε θέση πωλητριας. Ειμαι εκεί 1,5 μονο μηνα και κοντεύουν να με διώξουν! Τα αφεντικά έρχονται σπάνια και κουμάντο κανει η υπεύθυνη μου που την περνάω 5 χρόνια στην ηλικία.. γενικά Όλες εκει μεσα ειναι μικρότερες μου. Το θέμα μου είναι ότι παρότι είμαι άτομο που γενικά μπορεί να ταιριάξει με τους πάντες, με την συγκεκριμένη κοπέλα δεν υπάρχει καθόλου χημεία ...δεν εχουμε καθολου επικοινωνια μεταξύ μας κ αυτο γιατι αυτη δεν θέλει. Το κλιμα μεταξύ μας ειναι πολυ κρυο κ αμήχανο κ συνέχεια με κανει να νιώθω αχρηστη για το ότι δεν τα μαθαίνω γρήγορα. 3 μηνες μου χε πει θα ναι η εκπαιδευση μου, ενώ αυτη απ την πρώτη εβδομάδα ειχε την απαίτηση να τα ξερω Όλα! Ταμιακές, προγραμματα excel στους υπολογιστές κ τετοια (ενώ ηξερε εξ αρχής ότι δεν ειχα ιδεα απο τετοια-ήμουν παλαιότερα μονο στην εξυπηρετηση). Οι συναδέλφισσες μου ολες με συμπαθούν κ ειμαι σίγουρη ότι επιμένουν για να με κρατήσει κ γιαυτο τον λόγο ειμαι ακομα εκει.. Αυτη ομως δεν με θελει κ μονο στα μούτρα δεν μου το χει πει. Το θέμα είναι ότι όλες άργησαν να τα μάθουν οταν επιασαν εκει δουλεια οχι μονο εγω, αλλα αυτες τις κράτησε και έχουν κ πολυ καλες σχέσεις. Μόνο με μένα δεν θέλει να χει καλες σχέσεις ενω πραγματικα προσπαθώ πολυ για να με συμπαθήσει... Δεν της εχω κάνει κάτι.. Το ψωμί μου πηγα να βγάλω. Μου είπε ότι από βδομάδα θα ξεκινήσει συνεντεύξεις ...μαντέψτε! Για να διώξει εμενα... Κ τι θα πει αραγε στα αφεντικά? Οτι με διώχνει επειδή Αργώ να τα μαθω? (Ηδη τα χω μάθει κ το ξέρει)οπότε θα τους πει αυτό αντι να τους πει ότι δεν με συμπαθει-δεν ταιριάζει μαζί μου.. τόση στεναχώρια κ τόσο αγχος για το τπτ δλδ! Κ από αυριο θα μαι εκει να βλέπω τις υποψήφιες να τις παίρνει συνεντευξη... Δηλαδή θα με αφήσει άνεργη επειδή αυτη δεν με συμπαθεί;; παιζει να το κάνει επειδή είμαι εμφανισιμη κ της πηρα την πρωτια εκει μεσα; ξερω γω; προσπαθώ να σκεφτώ τα πάντα.. Ευχαριστώ που με ακούσατε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κατάλαβα σε ποια αλυσίδα αναφέρεσαι, δούλευα σε ανταγωνιστική της.Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...Στο gr.indeed. com πρώην εργαζόμενος αναφέρει ότι πέτυχε την υπεύθυνη του με τον περιφερειάρχη και φωτογραφίζει ποιο κατάστημα είναι.Έχω κόψει τον διευθυντή μου με πωλήτρια στην κουζίνα, για την οποία αναρωτιόμουν πως της πέρναγε να δημιουργεί προβλήματα και να πουλάει τσαμπουκά.Μην πάτε σαν τα αρνιά σε τέτοιες αλυσίδες! Συγγενείς, ανίψια, αδέρφια, εραστές, βύσματα πολιτικά, ότι μπορείτε να φανταστείτε υπάρχουν και εξελίσσονται.Η εποχή προ κρίσης που υπήρχε και η ευγενής άμυλα (επίτευξη στόχων και γνώσεις) και παίρναμε χιλιάρικα και προαγωγές τελείωσε. Τότε όμως υπήρχαν θέσεις εργασίας και έτσι δεν τίθονταν το θέμα απόλυσης εύκολα.Αν θέλετε να επιβιώσετε σε τέτοιες επιχειρήσεις πρέπει να έχετε το στόμα σας σφραγισμένο, αν έχετε ανώτερες γνώσεις από τους συναδέλφους σας να τις κρατάτε για τον εαυτό σας κι αν έχετε δυναμική και τους ξεπερνάτε, χαλαρώστε ρυθμό ώστε να συμβαδίζετε μαζί τους. Μην ξεχωρίζετε ώστε να γλυτώσετε την πολιτική του Περίανδρου.Οπότε ναι, σε διώχνει γιατί είσαι εμφανίσιμη, γιατί ξεχώρισες και δεν σε γουστάρει. Αν μιλήσεις σε ανωτέρους σου όπως σε προτρέπουν σχολιαστές, θα σε διώξουν μια ώρα νωρίτερα. Είμαι σίγουρος ότι κάτι είπες γι αυτήν έστω και καλοπροαίρετα και της το σφύριξαν. Να γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει συμπάθεια σε τέτοια περιβάλλοντα, παρά μόνο σεβασμός. Όποιος και όποια σε "χαϊδεύουν", είναι αυτοί που σε έχουν μαχαιρώσει. Στην εποχή μας για την επιβίωση πολλοί ξεχάσαν ότι πρέπει να είναι άνθρωποι και θυσίασαν πολλά, που θα τα πληρώσουν ακριβά όμως. Μην στεναχωριέσαι, η εκπαίδευση που πήρες είναι συν στο βιογραφικό σου.Εννοείται σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και αν θες δώσε βάση στις συμβουλές μου.... Κεφάλι ψηλά :-)
Επειδή εχει προχωρησει πολύ το πραγμα αφου θα ξεκινησει συνεντεύξεις θα σου προτεινα, "ηρεμα και φιλικα" να την ρωτησεις που κανεις λαθος και πως μπορεις να γινεις καλυτερη. Αυτη λογικα θα σε παρει απο τα μουτρα, εσύ τοτε θα παρεις το ρισκο και θα της πεις, οτι θεωρεις οτι καποιο προσωπικο προβλημα εχει μαζι σου και οτι θα ηθελες να το λυσετε γιατι θεωρεις οτι ειναι πολυ αγενης και αδικη μαζι σου. Μετα αν δεν αλλαξει κατι (που δεν θα αλλαξει) πες στις αλλες κοπελες να σε υποστηριξουν στα αφεντικα σου εξηγωντας τους ποσο θες την δουλεια, αν δεν δεχτουν τοτε θα ειστε πολλες εναντιον μιας, αρα ισως πειστούν. Ξέρω οτι δεν σου ειπα και τιποτα το σουπερ εξυπνο, αλλα απο το τιποτα καλυτερο ειναι. Περιμενε μηπως φανει και καποιος ποιο μεγαλος και σοφος απο μενα και σου πει κατι πιο βοηθητικο. Καλη τυχη σου ευχομαι !

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon