ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2018 | 22:32

Περι κιλων (αγορι)

Ειμαι 18 ετων και αν και ΔΕΝ ειμαι ευσωμος (το γραφω ετσι, δηλαδη οσο μπορω ευγενικα, για μη προσβαλλω τα ατομα που ειναι γιατι δεν εχω πραγματικα τετοια προθεση) εχω ελαχιστα κοιλιτσα που οταν φοραω ρουχα φαινομαι λεπτος (αυτο το αναφερω για να δειξω πως δεν εχω πολυ) αλλα οταν βγαζω τη μπλουζα φαινεται η...μπακα.Τελος παντων αυτο μου εχει δημιουργησει μεγαλο κομπλεξ και σιγουρα εχω σκοπο να τα χασω...αλλα βεβαια, θα ηθελα να ρωτησω τις κοπελες.Το θεωρειται αντιαισθητικο?Δηλαδη αμα θελατε να κανετε ερωτα και βλεπατε το σωμα του αλλου θα σας ενοχλουσε?Δε μιλαω για το πολυ, περιπου γι αυτο που αναφερω κι εγω (εχω υψος περιπου 1,75 και ειμαι 75 κιλα).Καλα ενταξει δε μιλαω για τη παραλια.Με το που βλεπεις πρωτη φορα καποιον "παχουλο" (εστω και λιγο) δυσκολα τον βλεπεις και ερωτικα, ακομα και να σου κανει αυτος κινηση.Ευχαριστω πολυ για οσους/οσες το διαβασανε, καθως και ευχαριστω για τις απαντησεις!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ πιστεύω ότι είσαι μια χαρά. Και εννοείται δε με ενοχλεί κάποιος να έχει κοιλίτσα (απλά όχι σε υπερβολικό βαθμό). Αν θες όμως να το αλλάξεις αυτό, βρες στο YouTube βιντεάκια με ασκήσεις για κοιλιακούς.
Scroll to top icon