ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2018 | 11:41

Πληγωθηκα απο τους γονεις του

Ημουν τις προηγουμενες μερες στο πατρικο των γονεων του =φιλου μου. Τους γνωριζα πρωτη φορα. Εμενα μου φανηκαν συμπαθητικοι και νομιζα απο τις αντιδρασεις τους οτι τους αρεσα. Το βραδυ λοιπον ηταν στο μπαλκονι και ακουγοταν ολα οσα ελεγαν στο δωματιο που ημασταν. Νομιζαν οτι κοιμομουν αλλα οχι. Ελεγαν για εμενα.Ειπαν πως ημουν πεταχτουλα γιατι δεν φαινομαι παιδι κοντα στο Θεο. Πως η δουλεια μου δεν ειναι σταθερη ( ενταξει ασχολουμαι με το θεατρο και το χορο επαγγελματικα, βγαζω καλα χρηματα , εχω και αλλες σπουδες, εγω δεν αγχωνομαι σε αυτο το κομματι), πως στη δουλεια μου ολα με το πηδημα τα κερδιζεις οποτε το κερατο το εχει σιγουρο ο γιος της.Εγω πληγωθηκα και θυμωσα, εκατσα ομως σιωπηλα μεχρι να φυγουμε. Στο συντροφο μου δεν ειπα τιποτα. Ο συντροφος μου ειναι το αντιθετο. Με θαυμαζει για αυτο που κανω, ειναι διπλα μου σε παραστασεις, διαγωνισμους, με βοηθαει, με συμβουλευει γιατι εχει γνωσεις παιδαγωγικων μεθοδων. Θρησκος δεν ειναι. Δεν του ειπα κατι για να μην τον πληγωσω, τρομαξα ομως για το αν θα τον επηρεασουν. Αν θα ειναι η σχεση μας δυσκολη εξαιτιας των γονιων του.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ δεν του είπες κάτι....αλλά λογικά η μανούλα του κάτι θα του πει με τον πατερούλη σωστά????Γνώμη μου???Να κάνεις σαν να μην τάκουσες και να δεις αν θαλλάξει συμπεριφορά ο δικός σου απέναντί σου ή αν θα σου κάνει κουβέντα αυτός γιατι μπορεί να σου την πει που καθόσουν και κρυφάκουγες σαν καμιά κουτσομπόλα της γειτονιάς...Αφού είστε καλά όπως λες δεν νομίζω να δώσει σημασία στην γνώμη των γονιών του εκτός αν είναι μαμάκιας….
Οι γονείς του μίλησαν με πολλά στερεότυπα και έβγαλαν αυθαίρετα συμπεράσματα. Άκουσες αν είπε κάτι ο φίλος σου όταν οι γονείς του σε έκριναν; κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να του έκανες μια κουβέντα για το ότι ακούγονταν οι κουβέντες τους και ότι ένιωσες άσχημα, αλλά και για να τον ρωτήσεις αν μπορούν να τον επηρεάσουν. Γενικά αν είναι ακέραιος, δυναμικός χαρακτήρας και σίγουρος για σένα δεν θα πάθει κάτι η σχέση από βλακείες των γονιών, αλλά νομίζω πως απ την μερια του θα έπρεπε να σε υποστηρίξει στους γονείς του και όχι να σιωπεί.
Aπο ο, τι φαίνεται, οι γονείς του σε έκριναν με επιπολαιοτητα. Άδικο για σένα αυτό, μπορείς όμως με τη γενικότερη συμπεριφορά σου να τους αποδεικνύεις ότι είσαι εντάξει άνθρωπος και δε σκοπεύεις να κάνεις "τάρανδο" το γιο τους. Από τη στιγμή που κι ο φίλος σου σε εκτιμά και σε υποστηρίζει, δε νομίζω ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας.Ωστόσο, θα είχε ενδιαφέρον να προσπαθούσες, σε επόμενες επισκέψεις στο πατρικό του, να καταλάβεις σε τι βαθμό τον επηρεάζουν.
Scroll to top icon