ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2018 | 22:47

Aθήνα / ΟΑΣΑ

Ακούς πολλά πράγματα που σε κάνουν να σκέφτεσαι την έλλειψη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης αλλά είναι μέχρι να συμβεί κάτι σε εσένα ή έστω μπορστά σου που σε κάνει να απορείς. Δευτέρα μεσημέρι, μέσα στο μεσημέρι στα νότια προάστια της Αθήνας, παίρνοντας μία απο τις πιο αραιές γραμμές λεωφορείων, παρατηρώ έναν ηλικιωμένο να τρέχει προς την στάση, καθώς το λεωφορείο ξεκινά απο το τέρμα. Απευθύνομαι στον οδηγό, να περιμένει ένα λεπτό καθώς ο άνθρωπος πλησίαζε αφενός και αφετέρου στην ηλικία του να τρέχει μέσα στη ζέστη ήταν τουλάχιστον απάνθρωπο να τον αφήσει εκεί. Ο οδηγός όχι απλά δεν αντέδρασε, αλλά επιδεικτικά πάτησε γκάζι στο ερείπιο - λεωφορείο, αφήνοντας εμένα και τον ηλικιωμένο (σαστισμένο στη στάση) με ανοιχτό το στόμα. Ελλάδα 2018.
1
 
 
 
 
σχόλια
Οχι οτι απαραιτητα θα αλλαξει κατι, αλλα ποτε δεν ξες. Εδω, μπορεις να κανεις αναφορα/καταγγελια στο θεμα αυτο: http://www.oasa.gr/forms.php?id=fparapona2Επισης, μπορεις να το κατακραξεις και στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης. Αυτη ειναι η δυναμη μας, η φωνη μας.
Scroll to top icon