ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2018 | 04:03

Περίεργο πράγμα το φλέρτ βρε παιδιά

Να σαι ο ευατός σου αλλά οχι φούλ ο ευατός σου γιατί θα φας friendzone ή απόρριψη.Να σαι καλό παιδί αλλά όχι πολύ καλό γιατί πάλι θα φας friendzone.Να απαντάς γρήγορα σε μήνυμα αλλά οχι πολύ γρήγορα γιατί πρέπει να την κάνεις να περιμένει αλλιώς θα φας -ΜΑΝΤΕΨΤΕ- friendzone ή απόρριψη.Να σαι πονηρός αλλά οχι πολύ γιατί θα σε βγάλει λιγούρη και αγάμητο.Να σαι ντροπαλός γιατι δείχνει πως είσαι,κατά κάποιο τρόπο,αγαθός αλλά όχι πολύ ντροπαλός γιατί στις κοπέλες αρέσουν τα bad boys. Τί να πω βρε παιδιά,δεν έχω φάει ποτέ friendzone ή απόρριψη (μόνο μία σχέση είχα στο παρελθόν κι αυτό φάση το λες βασικά),αλλά είχα σκοπό να μιλήσω σε μία κοπέλα που μου αρέσει και τώρα που τα σκεφτόμουν αυτά τρόμαξα.Με μέτρο όλα ναι αλλά,τουλάχιστον προσωπικά,δε μπόρω να μαι ο εαυτός μου σε ΟΛΑ αυτά.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα, αν είναι ν' αρέσουμε σε κάποιον ή σε κάποια αυτό έχει γίνει ως ένα βαθμό οπτικά και μετά αν υπάρχει μια καλή επικοινωνία, επικυρώνεται ή αλλάζει γνώμη κάποιος. Να χαλαρώσεις και να προσπαθήσεις να την γνωρίσεις κι αν υπάρχει αμοιβαία έλξη, να δεις που δεν χρειάζεσαι οδηγό. Τώρα άμα σε κάποιο άτομο δεν κάνουμε κούκου, δε πα να κοπανηθούμε, δεν θ΄ αλλάξει (συνήθως εννοώ) με τεχνάσματα και στρατηγικές που μόνο που κατορθώνουν είναι κιόλας μάλλον να μας κάνουν να φαινόμαστε περίεργοι ακόμη κι αν υπήρχε κάτι ερωτικό στον αέρα στην αρχή. Απλά, όπως εσύ έχεις επιλέξει ποια θα σου γυαλίσει και τους λόγους σου, συνήθως αυτό κάνει και το άλλο άτομο. Όταν όμως μας συμβαίνει, μας φαίνεται περίεργο και το παίρνουμε προσωπικά αν δεν μας επιλέξουν. Χαλάρωσε λέω ξανά, γιατί το φλερτ είναι παιχνίδι, ανάλαφρο και χαριτωμένο.
"Να σαι ο ευατός σου αλλά οχι φούλ ο ευατός σου γιατί θα φας friendzone ή απόρριψη.Να σαι καλό παιδί αλλά όχι πολύ καλό γιατί πάλι θα φας friendzone.Να απαντάς γρήγορα σε μήνυμα αλλά οχι πολύ γρήγορα γιατί πρέπει να την κάνεις να περιμένει αλλιώς θα φας -ΜΑΝΤΕΨΤΕ- friendzone ή απόρριψη.Να σαι πονηρός αλλά οχι πολύ γιατί θα σε βγάλει λιγούρη και αγάμητο.Να σαι ντροπαλός γιατι δείχνει πως είσαι,κατά κάποιο τρόπο,αγαθός αλλά όχι πολύ ντροπαλός γιατί στις κοπέλες αρέσουν τα bad boys"Ρε μαν στο μυαλο μου είσαι? Ολη η πραγματικότητα σε λιγες γραμμες...Άραγε θα αλλαζαν τα αποτελέσματα αν κρυβαμε πράγματα για τον εαυτο μας, αν δεν ήμασταν καλα παιδια αλλα λιγο αλητες, πουλαγαμε λιγο παραμύθι, απανταγαμε γρήγορα στα μηνυματα κλπ?
Τα σκέφτεσαι όλα αυτά γιατί διαβάζεις τις κλάψεις του καθενός. Ναι το φλερτ έχει το θέμα του όπως κάθε τι στη ζωή. Μπορεί να προσεγγίσεις μια κοπέλα να κάνεις κάθε σωστή κίνηση και τελικά η κοπέλα να μη θέλει ή να ζει μακρυά, μπορεί να βρεις κάποιον που όλα ωραία αλλά κάτι στραβωνει.Ε τι να κάνουμε. Να είσαι ο εαυτός σου, χαρούμενος με αυτοπεποίθηση. Και κάνε το παιχνίδι σου και να δεις που θα βγει σε κάτι.Αλλά δεν ει αι αναγκαίο με οποία φλερτάρεις να βγει κάπου..
Scroll to top icon