ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2018 | 15:31

Δεν έχω γυναίκες φίλες

Δεν ξερω τι έχει συμβεί αλλά δεν εχω καθόλου γυναίκες φίλες, αντρες πολλούς γυναίκες καθόλου. Δεν ξέρω τι εχει συμβεί. Μένω στην Αθήνα κ δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μια γυναίκα δέκα άντρες, κομπολόι διχως χάντρεςμια γυναίκα με μια άλλη, η φιλία του μπακάλη.δυο γυναίκες με το ζόρι φίλες δε γίνονται σόρι.Λοιπόν δεν ξέρω τι με εχει πιάσει σημερα. Ας σοβαρευτώ. Εδώ φαίνεται να συμβαίνουν τα εξής: εισαι ωραια κοπέλα και εύκολα αποκτάς την ευνοια και την παρέα ανδρών που μπορεί να σκέφτονται οτι μπορεί να παρουν και κανενα μεζεδάκι (ενιγουέι). Μπορεί οι γυναικες του περίγυρου να σε ζηλεύουν γι αυτό και να σε κρατάνε σε απόσταση ή μπορεί και όχι. Γενικά η γυναικεία φιλία (για μια γυναίκα) είναι ενα καλό βαρόμετρο, διότι στην απουσία της παραπάνω "εύνοιας" πρέπει να βασιστείς στον χαρακτήρα σου και στην διάθεσή σου να είσαι ευχάριστη και χρήσιμη παρέα και ταυτόχρονα να μπορείς να διατηρείς τις ισορροπίες για να μη σε εκμεταλλεύονται και όλας. Ενα εχω να πω: η φιλία γυναικας προς γυναίκα όταν είναι ειλικρινής και ισορροπημένη αξίζει με 10 φιλίες απο άνδρες.
Το λες δύο φορές το "δεν ξέρω τι έχει συμβεί".Άρα ξέρεις, ότι έχει συμβεί κάτι. Αλλιώς θα έλεγες "Χωρίς να έχει συμβεί τίποτα"(Το λιάνισα, για να μη λέτε, ότι βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα.)
Scroll to top icon