ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2018 | 02:53

Το ξέρω ότι με κοροϊδεύει

Όμως πάνε 3 χρόνια από την τελευταία φορά που ασχολήθηκε άντρας μαζί μου. Το ξέρω ότι γελάει με τους αλλους εις βάρος μου. Δεν με πειράζει. Όταν είμαι μαζί του, νιώθω μια γλυκιά ψευδαίσθηση. Ισορροπώ ανάμεσα στην αλήθεια που ξέρω και στο ψέμα που τόσο περίτεχνα μου χαρίζει. Καπως ετσι ξεφεύγω λίγο από τη μοναξιά μου.. Θλιβερό. Το ξέρω. Τουλάχιστον το ξέρω..
4
 
 
 
 
σχόλια
Αξιοπρέπεια δεν έχεις; Να φύγεις μακριά και να μην επιτρέπεις συνειδητά σε κανέναν είτε γκόμενο είτε φίλο είτε συγγενή να σε κοροϊδεύει. Εξάλλου και τώρα μόνη σου είσαι στην ουσία. Κάποια στιγμή θα σε παρατήσει. Μόνη και αναξιοπρεπής πάει πολύ.
Σε αυτές τις περιπτώσεις έχω να κάνω την έξης ερώτηση:Έστω (χτυπά ξύλο) είσαι στο κρεβάτι πριν τον μεγάλο ύπνο, και σκέφτεσαι πίσω. Θα σου άρεσε η σκέψη ότι για να μην είσαι μόνη ανεχοσουν τα ψέματα κάποιου?Η έστω το άλλο σενάριο. Πολύ καλή σου φίλη στο λεει αυτό ενώ είστε για καφέ. Τι συμβουλή θα της έδινες?
Scroll to top icon