ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2018 | 19:13

Πρόσφατα

Έβαλα μια αναζήτηση στη lifo. Δεν ξέρω τι με οδήγησε σ'αυτό! Νομίζω μια γενικευμένη απογοήτευση για όλα όσα μου συμβαίνουν!Η αλήθεια είναι ότι έλαβα 113 emails! Από ένα σημείο και μετά δεν τα άνοιγα. Κυρίως όσα άνοιξα ήταν από μεγαλύτερους ανθρώπους. Με έριξε ακόμη περισσότερο αυτό. Διάβασα μια εξομολογηση με ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσω αυτής της στήλης. Μάλλον ήταν καλό το timming και όλα! Εγώ τρόμαξα με όσα διάβασα. Δεν πιστεύω ότι κάποιος που αναζητεί κάποιον/α μέσω μιας διαδυκτιακης στήλης είναι προβληματικός η απελπισμένος, απλά όπως και εγώ φοβήθηκα και δεν απάντησα σε κανέναν έτσι μάλλον και αυτοί έχουν αμφιβολίες.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μπορει το ζευγαρι να γνωρίστηκε στα σχολια εδω και οχι στις αναζητήσεις! Δηλαδη τυχαια να αρχισαν να μιλάνε και απλα στην πορεία να εξελιχθηκε σε κατι αλλο .ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ αλλα οσοι κυνηγάνε μια σχεση απο το ίντερνετ πολλες φορες εχουν μια απόγνωση η ακομα καποιο θέμα! Οκ ολοι έχουμε θεματα αλλα καποιος μπορει να εχει καποιο μεγαλο ελάττωμα και για αυτο να στρέφεται στο ίντερνετ για καποια γνωριμια.Και εγω εξαιτίας του οτι δεν έχω πολύ αυτοπεποίθηση και μου ειναι δυσκολο να γνωρίζω κόσμο ειχα κανει μια προσπάθεια να γνωρισω κοσμο απο το ίντερνετ αλλα το μετάνιωσα. Αρκετοί ψαχνουν μονο σεξ η ειναι παντρεμένοι. Αλλοι ακομα χειροτερα δεν ειναι αυτοι που λενε οτι είναι. Απλα το παίρνεις απόφαση και δεν το κυνηγάς. Αν προκυψει κατι ειτε μεσω ίντερνετ ειτε στην πραγματικότητα καλο ειναι να γινεται αβίαστα και κατω απο καλες συνθήκες.
Για να λες ότι τρόμαξες με όσα διάβασες θα ήταν απρεπή.Δυστυχώς συμβαίνει αυτό.Εγώ ποτέ δεν σκέφτομαι να στείλω κάτι απρεπές (σε περίπτωση που απαντούσα σε κάποια αναζήτηση αλλά δεν απαντάω ποτέ, απλά περιστασιακά μπαίνω στη στήλη των αναζητήσεων και τις χαζεύω, μια γρήγορη ανάγνωση) και δεν καταλαβαίνω πού το βρίσκουν το θάρρος οι άνθρωποι και στέλνουν προστυχιές σε κάποιον άγνωστο. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Κι από κοντά δεν μου αρέσει ο χυδαίος τρόπος προσέγγισης και ούτε από μακριά (π.χ. μέσω μέιλ)Πάντως, μπράβο, έσπασες ρεκόρ, 113 emails!Εγώ γι' αυτό δε στέλνω ποτέ και δεν απαντάω σε αναζητήσεις γιατί σε περίπτωση που το έκανα σίγουρα δεν θα ήμουν μέσα σε αυτά που διάβασες και σε τρόμαξαν αλλά ίσως να ήμουν σε αυτά που δεν άνοιξες ποτέ.Οπότε μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.Άρα κανένας λόγος επικοινωνίας και μέσω μέιλ, αυτό είναι το συμπέρασμα.
Scroll to top icon