ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2018 | 17:37

Φθινόπωρο

Το καλοκαίρι που μας πέρασε γνώρισα ένα αγόρι , μουσικό και απόφοιτο ΤΕΙ. Περάσαμε ονειρικά . Βουτιές στα αλμυρά νερά , ο ήλιος ν καίει τα κορμιά μας και όνειρα για το μέλλον μιας κοινής προσωπικής και επαγγελματικής μας πορείας άρχισαν να γεμίζουν το ερωτικο σκηνικό μεταξύ μας.Φθινόπωρο πια στην Αθήνα και ο ρεαλισμός και η καθημερινότητα μου χτυπάνε την πόρτα . Είναι πανέμορφος , φαντάζει σαν την ελληνική εκδοχή ενός χολιγουντιανού σταρ στα μάτια μου. Το γεγονός όμως πως τον ευχαριστεί να παίζει μπουζούκι σε κουτούκια και εγώ με τις φίλες μου πρέπει να τον ακολουθούμε σε αυτό έχει αρχίσει να με ενοχλεί. Επιπλέον , με πιέζει να συστήσουμε μια κατασκευαστική ο.ε. ώστε εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα μου ως απόφοιτος Πολυτεχνείου να αναλάβει τα ηνία της . Συχνά αυτή η διαφορά βαθμίδας ανώτατης εκπαίδευσης μας νιώθω ότι τον κάνει να νιώθει κατώτερος. Πονάω όταν ξεσπάει πάνω μου .Ο εθισμός του σε ψυχοδραστικες ουσίες είναι ένα ακόμα ανησυχητικό σημάδι. Το σεξ όμως είναι το καλύτερο π έκανα ποτέ.Στιγμές νιώθω ότι προσεγγίζω την απόλυτη ευτυχία .Τι να κάνω;Είμαι μπερδεμένη..
5
 
 
 
 
σχόλια
Το κεφάλαιο για την Ο.Ε θα το βάλεις εσύ ?αυτός ? οι και οι 2 ?Ελπίζω να γνωρίζεις επίσης ότι στην Ο.Ε οι εταίροι ευθύνονται με ολόκληρη την περιουσία τους για όλες τις υποχρεώσεις της εταιρείας.Οπότε για κούνα λίγο το κεφαλάκι σου γιατί το ότι κάνει καλό κρεβάτι μπορέι να σε αφήσει στον άσσο ..Νομίζω ότι σε έχει βρει λίγο θύμα και να έχεις το νού σου γιατί μου φαίνεται πολύ κουλό στους 3 μήνες που είστε μαζί να έχετε τέτοια πλάνα .Ακόμα δεν γνωριστήκατε κοπελιά μην τρελένεσαι .
Εγώ δεν είμαι κατά του να συνεργαστούν, απλά καλύτερα μία ΙΚΕ που είναι πιο απλή ως προς τις διαδικασίες κλπ. Αυτό που με προβληματίζει είναι όσα αναφέρει περί ψυχοτρόπων ουσιών....
Τα κουτούκια θα σκεφτείς τώρα κοπελιά,ή ότι σου κατσε ο παίδαρος που έχει και επιειρηματικό πλάνο? Κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στη σύσταση της εταιρείας και να συμβουλευτείς οπωσδήποτε δικηγόρο, γιατί μπορεί να είναι κανένας προικοθήρας ο τύπος. Τώρα, δεν είναι κακό να έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες. Γιατί όμως ειδικά ο.ε. κατασκευαστική? Εκτός από μουσική με τι άλλο ασχολείται? Και όταν λες ψυχοτρόπες ουσίες? Πρέπει να γίνεις λίγο πιο σαφής για να σε συμβουλεύσουμε. Επίσης για τι ηλικίες μιλάμε?
Scroll to top icon