ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2018 | 00:10

Περίεργο θέμα.

Σκέφτομαι χωρίς να το θέλω κάποιον άντρα άγνωστο στα ξαφνικά εδώ και λίγες μέρες. Δεν τον ξέρω, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ αλλά είμαστε από το ίδιο μέρος. Πριν ακριβώς δέκα χρόνια που ήμουν 20 και κάτι, θυμάμαι πως μου χαμογέλασε και γω ντροπαλή που ήμουν ένιωσα αμήχανα και έσκυψα το κεφάλι μου. Δεν ξέρω γιατί μου έρχεται στη σκέψη μου μετά από τόσο καιρό, ενώ δεν είχα ποτέ ερωτικά αισθήματα. Φυσικά είναι ένα ωραίο παλικάρι, δεν ξέρω όμως τίποτα για τη προσωπική του ζωή. Πώς μου ήρθε στο μυαλό έτσι από το πουθενά ενώ τόσα χρόνια δεν τον σκεφτόμουν; Γνωρίζει κάποιος κάτι να μου το εξηγήσει βαθύτερα; Σημαίνει κάτι, ή είναι παιχνίδι του μυαλού; Είναι κάποιο μήνυμα μεταφυσικό, έχει σχέση με τηλεπάθεια; Το περίεργο είναι πως έχω να τον δω πολύ καιρό για να πει κανείς πως τον είδα ξανά και έρχεται στη μνήμη μου. Είναι τυχαίο; Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό άθελά μου. Ευχαριστώ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον θέλεις να ερωτευτείς και το μυαλό σου σου κάνει παιχνίδια και σε βάζει να σκέφτεσαι κάποιον επί της ουσίας αγνωστό, ώστε η επιθυμια σου να έχει μια μορφή. Σκέψουν το συμβαίνει συνέχεια στους ανθρώπους..Είτε με παλιούς γνωστούς, είτε με αγνώστους στον δρόμο!
Scroll to top icon