ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2018 | 01:58

Μια συνάδελφος

Μια συνάδελφος στη δουλειά μου, μου είχε (και μου έχει) συμπεριφερθεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, αντισυναδελφικά. Πρόσφατα έμαθα μια πληροφορία, που αν της την πω, θα την βοηθήσει πολύ πάνω στην δουλειά της. Να της την πω; (αν δεν της την πω δεν πρόκειται να την μάθει από αλλού)Δυστυχώς δεν γίνεται να σας δώσω περισσότερες διευκρινήσεις, αν και θα ήθελα:)Πιστεύω ότι και τα λιγοστά αυτά στοιχεία είναι αρκετά για να σχηματίσει άποψη κάποιος πιο έμπειρος σε εργασιακά θέματα. Παρακαλώ πολύ γράψτε μια άποψη.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το κάρμα λέει:κάνε κάτι καλό και θα σου γυρίσει πίσω οπότε ναι πες της την πληροφορία που έχεις. Άσε το αίσθημα που θα έχεις μετά την καλή σου πράξη.. Η πιο ευγενική μορφή ηδονής θα έρθει μετά την ανωτερότητα και την καλοσύνη που θα δείξεις.
Αν αυτή η πληροφορία δεν βοηθάει μεμονωμένα αυτήν, αλλά κατ' επέκταση και όλους τους εργαζόμενους (δηλαδή και σένα) τότε θα έλεγα πες την. Αν δηλαδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα και μόνο μ' αυτήν την πληροφορία θα λυθεί. Αν από την άλλη βοηθάει μόνο στην προσωπική της ανέλιξη, από τη στιγμή που αυτή σαν άτομο σαμποτάρει τη δική σου, ε ποιος ο λόγος να βοηθήσεις; Το πιο πιθανό είναι να μην αναγνωρίσει καν τη βοήθειά σου και να διατυμπανίζει ότι το κατάφερε μόνη της.Κρίνε ανάλογα.....
Αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πληροφορία που έχεις για να φανείς στους ανώτερους σου, do it. Αν οχι, τότε πες της την πληροφορία αυτη και βοήθησε τη. Αλλιώς γίνεσαι ίδια με αυτήν που κράζεις. Να είσαι εσύ εντάξει με τη συνείδηση σου , άσχετα από το φέρσιμο των άλλων.
Scroll to top icon