ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2018 | 20:09

Αξίζει να ξεφτιλιστώ;

Γεια σας, έχουμε χωρίσει κάτι μηνες και τωρα σκέφτομαι να ξανακάνω μία προσπάθεια να τα ξανά βρούμε.. αλλά άμα κάνω προσπάθεια θα το πάω μεχρι το τέρμα για να τα βρούμε και η ερώτηση μου είναι η εξής αξίζει να τον κυνηγήσω και να "ξεφτιλιστώ" για να κερδίσω ξανά την αγάπη του αφού τον αγαπώ...(Αυτός δεν ήθελε να τα ξανά βρούμε και μου ειπε να το αφησουμε) Ή θα μείνω με την θυμηση του για μία ζωή??
3
 
 
 
 
σχόλια
Heres the thing!Καταρχας δεν χρειαζεται να ξεφτυλιστεις!Μην το βλεπεις ετσι!Κανε ομορφα και ωραια την προσπαθεια σου και αν δεις οτι δεν υπαρχει ανταποκριση τοτε απλα αποχωρεις με το κεφάλι ΨΗΛΑ!Πάρε το ρίσκο αν αξιζει!Σου ευχομαι ότι καλύτερο!
Δεν καταλαβαίνω γιατί εμμένετε κάποιοι/ες σε κάτι που έχει τελειώσει, έχει ξεκαθαριστεί και μετά παρακαλάτε και όντως ξεφτιλίζεστε στον άλλον υποτιμώντας τον εαυτό σας. Η τακτική μου ξέρεις ποια είναι; Αν δεν με θέλεις μία δεν σε θέλω δέκα.
Scroll to top icon