ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2018 | 04:55

Γιατί ένας άντρας δεν αποκαλύπτει το ερωτικό ενδιαφέρον του;

Έχω εναν φίλο ,όχι κολλητό, ο οποίος είναι σαφές ότι γουσταρει μια φιλη του. Το δείχνει και με κινήσεις και με λόγια που αυτή μπορεί να μην επιανε τόσο καιρο,γιατί είχε σχέση και ήταν φουλ εκεί,όμως αν σας τα έλεγα θα καταλήγατε και εσείς πως δεν την εβλεπε φιλικά. Αυτή χώρισε πρόσφατα και τοτε αρχισε να βλεπει και η ιδια τα σημαδια του, που ολοι βλέπαμε εδω και καιρό, και έτσι τον προσέγγισε. Αυτός ομως τη γειωσε. Σε βλέπω μόνο φιλικά και έτσι.Οταν μας το είπε ο ας πούμε Φάνης πέσαμε από τα σύννεφα.Δεν είπαμε κάτι όμως στάνταρ δεν την έβλεπε μόνο φιλικα.Σιγουρα κάποια στιγμή την είδε αλλιώς και ίσως τη βλέπει και τώρα.Γιατι ομως την απέρριψε; Και οχι μονο αυτό αλλά όλο την παίνευε και σε χαρακτήρα και σε ομορφιά κτλ .Και ακόμα την παινευει.Δε θέλω να πω και σκηνικά που έκανε, αλλά δεν ήταν φιλικά. Γιατί λοιπόν δεν της είπε την αλήθεια;Η έστω να της πει ένα οκ σε σκέφτηκα κάποτε έτσι αλλά μου έφυγε.Γιατι ένας άντρας δεν εκδηλώνει το ενδιαφέρον του; Εκτός πια αν όλοι στην παρέα άντρες και γυναίκες πέφτουμε τοοοοοσο έξω. Απλά όλοι μας απορούμε μέχρι και σήμερα.Αυτη ξεκοψε και λογικό οκ έφαγε χυλοπιτα η κοπέλα,αυτός όμως ακόμη ρωτά για αυτή ,της στέλνει που και που,αυτή όμως όπως μας λέει είναι ψυχρη.Ε ,λογικό του λέμε να μη νιώθει άνετα ...Και μετά λέτε εμάς τις γυναίκες μυστήρια τρένα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πιθανό σενάριο: πόσο πρακτικό να λέει κάποιος, που είναι gay, για ξεκάρφωμα, για κάποια της παρέας ότι είναι έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα, αλλά ποτέ να μην κάνει κίνηση; Κι όταν πάει η άλλη να κάνει, εκείνος να βρίσκει δικαιολογίες και να την ξαναθυμάται όταν πια η άλλη έχει χολωθεί χωρίς ελπίδα ανταπόκρισης; Μπορεί να σας δουλέψει έτσι και δεκαετία, μην σου πω! (Θα προφασίζεται τον κολληματία στην άδοξη σχέση "που δεν...")
Scroll to top icon