ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2018 | 20:48

..

Έχουν περάσει σχεδόν 5 μήνες μα δεν μπορώ ακόμα να το ξεπεράσω. Η σχέση μας δεν ήταν καλή, μαλωναμε αρκετά, μου είχε δώσει πολλές αφορμές και στις δύσκολες στιγμές μου δεν ήταν εκεί, ξέρω θα μου πείτε.. τι μου λείπει, αλλά όταν ήμουν μαζί του τα ξεχνουσα ολα πραγματικά και περνούσα πολυ όμορφα, τον αγαπούσα πολυ και ακόμα τον αγαπάω. Μου λείπει το ίδιο όπως την αρχή, κάθε μερα τον σκέφτομαι και μου λειπουν οι στιγμές μας. Σκεφτόμουν το μέλλον μας και πραγματικά πίστευα ότι έχουμε μέλλον, εκανα θυσίες για εμάς και τα τελείωσες ολα μέσα σε μια στιγμή. Δεν μπορώ να περάσω καν καλα όταν βγαίνω, και με ότι έχω καταπιαστεί δεν ξεχνιέμαι, όλη την μερα ειμαι με μια μελαγχολία στα μάτια. Σκέφτομαι πως ήταν ολα πριν ένα χρόνο και αμεσως με πιάνουν τα κλάματα. Γιατί έπαιξες έτσι μαζί μου; Όλο αυτό με ποναει τόσο πολυ που δεν μπορώ καν να εξηγήσω τον πονο.. ακόμα και 5 μήνες μετά..
2
 
 
 
 
σχόλια
H ίδια παραδέχεσαι ότι η σχέση σας, εν γένει, δεν ήταν καλή. Θεωρώ ότι σου λείπει μία σχέση, όχι η συγκεκριμένη σχέση, όχι ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Όταν διευρύνεις το οπτικό σου πεδίο λοιπόν, που το έχεις "κλειδώσει" πάνω στο πρόσωπο του πρώην σου και εμφανιστούν άλλοι ενδιαφέροντες άνθρωποι, θα αντιληφθείς τι ήταν/είναι τελικά το καλύτερο για σένα.
Θα σταθώ σε αυτό που αναφέρεις '' στις δύσκολες στιγμές μου δεν ήταν εκεί '''' εκανα θυσίες για εμάς και τα τελείωσες ολα μέσα σε μια στιγμή'' Η αγάπη αν είναι όντως αληθινή θα φανεί στα δύσκολα και όχι στα εύκολα σε αγαπώ με αγαπάς. Από ό,τι φαίνεται εσύ θυσιάστηκες και αυτός απών μοιάζει να είναι όπως τα περιγράφεις. Μη σκέφτεσαι πως ήσουν καλά μαζί του πριν ένα χρόνο κτλ, γιατί αυτή η θύμηση που θα αναπαραγάγεις συνέχεια στο μυαλό σου δεν θα σε αφήσει να δεις το άσχημο φέρσιμό του.
Scroll to top icon